Aktuális

Pink a lelke mindennek

Ezt Barbie óta tudjuk. De nem feltétlenül esünk dr. Szöszi-szindrómába, ha ügyesen, ízléssel használjuk a rózsaszín számtalan árnyalatának valamelyikét.

A hűvös, visszafogott rózsaszín árnyalatok nem keltenek rideg hatást, ha jól kombinálod őket. Igazi dívaként vetheted bele magad a halovány színű, szecessziós lábakon álló szaténfotelba. Ha viszont az modern megoldások híve vagy, akkor álmaid netovábbja lehet a szürke-rózsaszín-pink kanapé és a hozzá tartozó fotel.

A termékek hazai forgalmazója a Hephaistos. www.hephaistos.hu

Casamance
Casamance

www.casamance.com

Designers Guild
Designers Guild


www.designersguild.com

A funkció ugyanaz, a kivitelezés teljesen eltérő. Az IKEA komódjáról az ártatlan gyermekjátékok jutnak az eszünkbe, míg Stanislav Katz fekete-pink sublótja kemény felnőttjátszmákra enged következtetni.

Ikea
IKEA

 

www.ikea.hu

Stanislav Katz
Stanislav Katz


www.stanislavkatz.com

Nem kell Barbie-színben tündökölnie az egész szobának, elég, ha csak az egyik falra kerül mintás pink tapéta. Ha ennél is kevesebb színre van szükséged, válassz trendi falmatricát!

Forma
Forma

www.forma.co.hu

Innoshop
Innoshop


www.innoshop.hu

Rózsaszín hullámokon lebeghetsz a nappalin kívül máshol is. A hófehér szett selyemcukorszínű részletekkel üdítő színfoltja a csajos fürdőszobának. Ennyi pinktől talán még a barátodat sem veri ki a víz. Ha mégis, idegnyugtatóként elsüllyesztheti a rózsaszín gumikacsádat.

Stíle Interio
Stíle Interio

 

www.stileinterio.hu


Forma
Forma



Hogy a konyhában is az ötvenes évek elragadó (vagy éppen ragacsos) vattacukor-hangulata uralkodjon, elég néhány kiegészítő. Igazi édes élvezet ezzel a retró keverőgéppel összedolgozni a süteménytésztát. Az egykori amerikai konyhák ihlette Cadillac-színű hűtőszekrény pedig igazi éke lehet a konyhánknak.

Kitchen Aid
Kitchen Aid

 

www.kitchen-aid.com (hazai forgalmazó: Kátay, www.katay.hu)

Smeg
Smeg

 

www.smeg.com (hazai forgalmazó: Konyhatechnológia Kft., www.kta.hu)

Ebben az ágyneműben nemcsak az elalvás, hanem az ébredés is vidámabb. A cseresznye a hab tetején a csinos dizájncsészékben szervírozott reggeli kávé.

Ikea
IKEA

 

www.ikea.hu

Stíle Interio
Stíle Interio


www.stileinterio.hu

A pink kiegészítők egész tárháza áll a rendelkezésedre, amelyek életet lehelnek a lakásod nem szeretett vagy eldugott szegleteibe. Így lesz az organikus formájú vállfától üdébb a gardróbod, vagy a pink színű szemetestől barátságosabb az íróasztalod környéke. Nem hiszed? Tégy úgy, mint a rózsaszín tündérmesékben: járj utána!

Innoshop
Innoshop

 

www.innoshop.hu

Forma
Forma


Kütyü.lap.hu »
Otthon.lap.hu »
Design.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top