Aktuális

Szeptember 5-én újra megmozdul az ország

A budapesti Gilda Max mozgásközpontok kezdeményezésére újra összefogtak az ország wellness és fitness szolgáltatói. A sikeres februári akció után újra létrejött a területen azelőtt példátlan együttműködés.

Az őszi MOZGÓS PÉNTEKEN, országszerte már több mint 40 sportszolgáltató, (fitness- kondi- és wellnesstermek, mozgásközpontok, uszodák, sportlétesítmények, szállodák sport- wellness, spa és egészségközpontjai) nyújt 50 %-os kedvezményt a napi belépő árából a mozogni vágyó vendégeknek.

 

Magyarországon a nők 62, a férfiak 58 százaléka küzd túlsúllyal. Ennek a helytelen táplálkozás mellett, legfőképpen a mozgásszegény életmód az okozója. Az akció szeretné felhívni a figyelmet erre a társadalmilag súlyos problémára, egyben megoldást is kínál azzal, hogy 50%-os kedvezménnyel ad lehetőséget az akció napján a fitness termek és egyéb helyszínek kipróbálására.

 

Az akció szervezői elmondták, hogy tapasztalataik szerint, bár nagyon sokan hiányolják az életükből a testmozgást, még sem keresik meg a környékükön lévő lehetőségeket.  A rendszeres testmozgás el, újrakezdéséhez az első lépés a legnehezebb. A Mozgós Péntek akció éppen ennek a lépésnek a megtételét próbálja elősegíteni, azzal, hogy felhívja a figyelmet, a mozgási lehetőségek széles kínálatára. A februári akció után sokan kezdtek egészségesebb életet, remélhetőleg most még többen fordulnak az egészséges életmódhoz vezető út felé.

 

 A kedvezményt nyújtó helyszínek folyamatosan bővülő listája megtalálható, a www.mozgospentek.hu honlapon.

 

  Az országos akció háziasszonyai a GILDA MAX mozgásközpontok szakmai vezetője Béres Alexandra és Miló Viktória Boksz Világbajnok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top