nlc.hu
Aktuális
Kerékpárosok ajándékoznak autósoknak!

Kerékpárosok ajándékoznak autósoknak!

A "Bringázz a Munkába!" (BaM!) kampány keretében szeptember 19-én reggel fél 8-kor kerékpáros aktivisták szállják meg Budapest néhány mindig bedugult csomópontját, hogy a kampányt népszerűsítő kis ajándékkal, egy hűtőmágnessel kedveskedjenek a járművezetőknek.

Lelkes kerékpáros társaink már napok óta járják a város útjait, rakják az autókra a mágneses lapocskát, vagy adják oda az autóvezetőknek. Az egyik legaktívabbat sikerült is lencsevégre kapni, amint a honlapon megjelent videó is mutatja.

 

A biciklisek várhatóan a Moszkva téren, az Oktogonnál, a Deák téren, és az Üllői út és Nagykörút kereszteződésében jelennek meg. Az ott járó gépkocsivezetők készüljenek az ajándékra!

 

 

A pénteki akció célja felhívni az autósok figyelmét, van más lehetőség is a munkába járásra, mint naponta órákat ülni a dugóban: a kerékpár. Különösen igaz ez a szeptember 22-i autómentes napra, amikor is a remények szerint valóban mindenki biciklire ül. Aki így tesz, egyből részt is vehet a Főváros által szervezett Bringázz a Munkába! Nap akcióban, és értékes nyereményekben lehet része! Nem kell hozzá mást tenni, csupán hétfőn 11 óráig regisztrálni a www.bringazzmunkaba.hu oldalon, és jelölni az aznapi bringázást! A BaM!-ra regisztrált cégek között külön aznapi rangsor készül a bringások aránya alapján! További információk a honlapon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top