Aktuális

Unod már egy kicsit? Cseréld le a pasid… illatát!

Hidd el, vérpezsdítő tud lenni, ha egy új illatot érzel, amikor a szeretett pasihoz bújsz! Menj biztosra, te válaszd ki az újdonságot. Arra azért vigyázz, hogy az illat harmonizáljon az egyéniségével.

Csábító kékség

A guajakfa (Közép- és Dél-Amerikában, a Karib-szigeteken és Indiában is gyakori) kék virágaival, bőrszerű leveleivel és 10 méternél magasabb termetével igazán lenyűgöző jelenség A fa törzsének belső része tartalmazza a jellegzetes illatanyagokat és innen nyerik a gyantáját is, melyet gyógyászati célra is használnak (fertőtlenítés, vérzéscsillapítás).

Capri szigete sokak szerint a szerelem szigete. Gyönyörű a tenger és ragyog a nap. Az új Ferré parfüm, az Acqua Azzurra for Men ezt a mediterrán csodát idézi. És nem csak a csomagolás kékje! A – már nem is olyan nagyon – új divatnak megfelelően virágok is feltűnnek az illatban, ami cseppent sem kisebbíti a férfias jelleget. A fanyar jelleget a guajak fa aromája biztosítja.

Ferré Acqua Azurra EDT 30 ml, 8990 Ft
Ferré Acqua Azurra EDT 30 ml, 8990 Ft

 

Arany ragyogás

Paco Rabanne vonzódása az aranyhoz 40 évvel ezelőtt öltött először testet, akkor tervezte meg azt a ruhát, mely 9 kg aranyból készült el és Francoise Hardy énekesnő viselte.

Egy aranytömb. Pont így néz ki Paco Rabanne 1Million nevű illata. A kompozíció egyszerre gyümölcsös, virágos és fás. A fejjegy igazán könnyed és friss (grapefruit, mandarin és menta), a szívjegy rózsából és fahéjból áll, az alapjegy igazán férfias, amit a bőr, a fák, az ámbra és a pacsuli illatának köszönhető.

Paco Rabanne 1 Million EDT 50 ml 13990 Ft
Paco Rabanne 1 Million EDT 50 ml 13990 Ft

 

Lenyűgözően olasz

Tonio Lamborghini nem egy, hanem egyszerre három illattal rukkolt elő a férfiaknak. A három illat neve jól tükrözi a férfiak stílusát, akiknek készültek. A Feroce testesíti meg az erőt. Gyümölcsös fás illat csipetnyi szerecsendióval. A Forza azoknak a férfiaknak készült, akik mindig határozottan tisztában vannak azzal, hogy mit akarnak. Egy karakteres fűszeres-pézsma illat rózsaborssal és tealevéllel megbolondítva. A Mitico friss-orientális jellege a citrussal és a bergamottal misztikusságot sugall. Mindhárom 50 ml EDT 3299 Ft

 

Parfüm.lap.hu »
Illatszer.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top