Aktuális

Csomor Csillánál rend van a házban

Csomor Csilla színésznő már megtalálta a társasházakban élők egyik legégetőbb problémájára a várva várt megoldást. Személyes tapasztalatairól mesélt a "Rend a házban" kampány sajtótájékoztatóján.

“Jómagam is lakóparkban élek, pontosan látom a reklámanyagok, szórólapok csúfos végét. Ugyanakkor van, hogy éppen az ilyen típusú kiadványokban találom meg a számomra legmegfelelőbb ajánlatokat. Kedvenc városomban, Bécsben, mindez diszkrét, és igen költségkímélő formában jelenik meg” – vallja Csomor Csilla, aki új megoldást talált a szórólapok rendszerzésére.

A Feibra „Rend a házban” program a szórólapok kulturált és áttekinthető kihelyezését a társasházak előterébe telepített ingyenes bemutató állványaival biztosítja, a már érvényét vesztett kiadványok összegyűjtését és elszállítását pedig szintén díjmentesen végzi.

A színésznő elmondta azért csatlakozott örömmel a kampányhoz, mert a tisztaság és a rend megszállottja. „Szeretném, ha a mindent ellepő papírhalmok helyett áttekinthető lennének a reklámok, így nem tolakodó és sokkal kulturáltabb a bejárat is.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top