Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 41. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 41. számába! Eszenyi Enikő; Szávay Ágnes; Divat (és szüret) Tamással; 16 oldalas Internetkisokos, nem csak kezdőknek!; Eldobható világ?

Eszenyi Enikő
„Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy minden jelentkező mögött egy sors van, egy élet, és bármiként is vélekedem, ítélek, ezt a sorsot alakítja…” – mesélte új szerepéről Eszenyi Enikő. A színésznő most másfajta játékot játszik. Zsűriset.

 

+16 oldal ajándékba
Internetkisokos, nem csak kezdőknek!

Internetkisokosunk nem technikakönyv! A fogyókúrától a magányig. Csupa élet. Azt mutatjuk meg, hogy használja az internetet egy belevaló ember. Szuper tanácsok és praktikák.

 

Szávay Ágnes
Szegő András szubjektív jegyzete egy fiatal lányt mutat be, aki egy alföldi kisvárosból a ragyogásba és a menedzserek óvó kezébe került.

 

Divat Tamással
Egy igazi mulatsággal készülünk! Lesznek őszi divatcsodák és pompás bográcsos ételek. Divatos gasztronómia…

 

Nosztalgia
El sem tudjátok képzelni, mi mindent hagynak az olvasók a könyvtári könyvekben. Régi buszjegytől a leszokási naplóig nagy csudákat láttak már a szentendrei könyvtárosok.

 

A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával:
Eldobható világ?

Eldobható a múlt, pótolható a barát, lecserélhető a dolgozó, megváltoztatható a test – instant, könnyen oldódó korszak ez, és ez így van, ha jó, ha rossz. Jövő héten egy tematikus számmal készülünk, körbejárjuk, mi maradandó és mi illanó árnykép csak. A bécsi bolhapiacra azért mentünk, hogy meglássuk, tényleg ciki-e régi dolgainkat eladni inkább, mint hogy kidobnánk. A munkahelyi stressz legfőbb okát, a labilitást is körbejártuk. Milyen jelei vannak, ha meg akarnak válni tőlünk a munkahelyen? Tartsanak velünk, ha nem akarnak eldobni máról holnapra mindent!

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top