Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 42. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 42. számába! Bombera Krisztina; Kiskamaszok a szabadidőről; Egri csillagok – 40 évvel a film után; Schäffer Erzsébet hegyi pásztoroknál járt...

Bombera Krisztina
Mi történik akkor, ha két Krisztina találkozik New Yorkban? Következő lapszámunkban kiderül: Falus Kriszta fotóriportját láthatják Bombera Krisztináról, munkájáról, családjáról.

 

Tamással…
Igazi különlegességeket készített nekünk Tamás. A finomságok bármely ünnepi ebéd fogásaként megállják a helyüket.

 

 

Nosztalgia
Emlékeznek még Vicára és Gergőre? Persze ezt csak azoktól kérdeztem, akik már benne járnak a korban, hiszen 40 éve mutatták be az Egri csillagokat.

 

 

Oszkói szőlőhegyen
Hegyi pásztoroknál járt Schäffer Erzsébet, ahonnan sokféle tudást hozott. Jövő héten elmeséli nekünk…

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával:
Kiskamaszok a szabadidőről
Nyáron már körülnéztünk, mivel töltik a tinik a szabadidejüket. A kép nem volt kifejezetten pozitív. Mostani körkérdésünk arról szólt, mit csinálnak a tinik akkor, amikor épp nincsenek a suliban. Bár első ránézésre kevésbé veszélyes életet élnek iskolaidőben, mint a vakáció alatt, az eredménytől mégsem lettünk maradéktalanul boldogok. A srácok idejük nagy részét képernyő előtt töltik, a változatosságot legfeljebb az adja, hogy tévé vagy számítógép monitorját bámulják. Se mozi, se színház, se könyv, se mozgás, se család, se társaság. Jó ez így?

 

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!


Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top