Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 43. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 43. számába! Szinetár Dóra; Stahl Judit 22 legjobb őszi receptje; Sós-édes sütőtök; Indiából jöttem; Fitos orrot vegyenek!

Szinetár Dóra
Szinetár Dóra és Grecsó Krisztián most találkoztak először, de rögtön úgy érezték, mintha régi jó barátok lennének. Dóra kislánya, az öt hónapos Zora is bizalmat szavazott kollégánknak, így nem csoda, ha a színésznővel való találkozásból bizalmas interjú született.

 

+16 oldal
22 könnyű őszi Stahl-recept

Minden igényt kielégítő receptfüzettel is megvehetitek a jövő heti Nők Lapját: választhatnak kedvükre valót a diétázók és a nemzetközi konyha szerelmesei is.

Sós-édes sütőtök
Az édeskés sütőtökből nem csak bébiétel készíthető. Tamás sósan is nagyon szereti.

 

 

Indiából jöttem
Schäffer Erzsébet régóta ismeri Shamilát, az indiai táncosnőt. Most nem hivatásáról, hanem arról faggatta, milyen életbölcsességet, tapasztalatot tudna átadni nekünk.

 

 

Új sorozat
Duettek: Horgas Eszter és Al Di Meola

A világhírű zenész szerint a fuvolaművész egyszerre kemény és melegszívű nő, ezért is tudta megvalósítani álmát, a Carment és a Máriát.

 

A heti szerkesztő, Papp Diána ajánlásával:
Fitos orrot vegyenek!

Amikor egy ismerősünk (nő) megcsináltatta az orrát, jó barátom (férfi) hónapokig nem tudott hozzászólni. Na nem mintha elítélte volna, vagy haragudott volna rá. Egyszerűen csak azt érezte, ő ezt az embert nem ismeri. Neki a test és a lélek, a külső és a belső egy egész, így alkot egy embert… Én azt gondolom, ha valakinek a közérzetét, életminőségét tartósan zavarja egy megereszkedett has vagy túl ráncos szemkörnyék, tegyen vele, amit szeretne, csak érezze jobban magát. Jövő héten többen is be fogják vallani önöknek, miért vállalták a plasztikai műtétet. Higgyék el, csupa nyomós ok lesz!

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top