Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 44. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 44. számába! Oroszlán Szonja; Magánnyomoztunk egy profival; Divat – Harisnyák minden mennyiségben; A Mezőség felfedezése; Exkluzív interjú Richard Gere-rel; Mit meg (nem) tennék érte…

Oroszlán Szonja
„Színpadon és filmen is folyton a harsány figurákat osztják rám, pedig nagyon szeretem a csendet. Na jó, ha a barátaimat kérdeznéd, azt mondanák: Még hogy a Szonja csendes?” Oravecz Éva Csilla interjújából megismerhetik a színésznőt.

 

Egész napos követés
Fejős Éva egy csalfa férjet követő magánnyomozóhoz csapódott. Kulisszatitkok, valódi krimi és egy csalódott feleség.

 

 

Harisnyásan
Színesek, csíkosak, simák – mindegy, mindenképpen vérlázítóak, megőrülnek tőlük a férfiak. Vágykorbácsoló tanfolyamunk a jövő héten…

 

A Mezőség felfedezése
Hogy egy táj zenéje, hagyománya ne felejtődjön el, gyűjteni, emlékezni és dalolni kell. Kallós Zoltán néprajzkutatóval kalandoztunk.

 

 

Exkluzív interjú
Richard Gere
Új filmjéről nyilatkozott nekünk a sármos színész. Nemcsak forgatási titkokat hozunk, de velünk jegyet is nyerhet!

 

A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával:
Mit meg (nem) tennék érte…

Krúdy Gyula azt írta kedves hőséről, Rezeda Kázmérról, hogy egy szépasszony mosolyáért átutazná a fél országot, egy szépasszony öleléséért a fél világot is, hátrahagyva örömöt, bánatot, mert a vágyak, minél bolondabbak, annál többet megtennénk értük. Persze nemcsak szerelmes vágyakért küzdünk, lehet ez egy sárgásan aranyló franciakrémes valami gesztenyés teraszon, amiről akkor sem mondunk le, ha egész héten koplalnunk kell miatta. Örvénylő, édes, kacagtató pillanatokkal jövünk. Mert van olyan, hogy csiga-lelkünk száguldozni vágyik.

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top