Aktuális

Biztosítások után futni kisgyerekes anyaként? (X)

Zsonglőrködés idővel, pénzzel, saját magammal - minden kisgyerekes anyuka számára ismerős szituáció. Én is így vagyok ezzel: próbálok egyensúlyozni, hogy mindig mindenre elegendő időm, pénzem és energiám jusson. Végre egy kis segítség érkezett onnan, ahonnan nem is vártam volna: a biztosítómtól.

Mindig jól megnézem, mire adok ki pénzt. Itt a kötelezőváltás ideje, ezért egyik este felmentem a netre és kiszámoltam, hol köthetném meg a legolcsóbb biztosítást az autómra.

Nagy meglepetésemre az lett az összehasonlítás eredménye, hogy akkor járok a legjobban, ha a Genertelnél maradok!

Tavaly kötöttem náluk a kötelező gépjárműfelelősség-biztosítást az interneten. Akkor is több biztosítót megnéztem. A kedvező díjak mellett a Genertel nagyon megbízhatónak és hitelesnek tűnt. Utólag is úgy tűnik, nagyon jó választás volt.

Két kicsi mellett nem mindegy, hogy az ember milyen gyorsan és kényelmesen tudja elintézni a hivatalos ügyeket. Mindent, amit csak lehet, azt interneten vagy telefonon szeretek megoldani, amikor a gyerekek alszanak.

Emlékszem, a kötelező biztosítást a gyerekek délutáni alvása alatt kötöttem. A kisebbik akkor még nagyon anyás volt és az ölemben pihent, amíg én „ügyintéztem”! Délután elmeséltem a játszótéren a többi anyukának is, nekik is nagyon tetszett ez a lehetőség. Az egyikük gyorsan be is telefonált a Genertelhez és ott a játszón megkötötte a biztosítását, amíg a kislányát ringatta a babahintában.

A gyerekek azóta egy évvel idősebbek, most már a kicsi után is futhatok, szabadidőm sem lett több, a pénzről pedig ne is beszéljünk… Természetesen maradok a Genertelnél, mert számomra minden téren ez a legmegfelelőbb!

Horváth Andrea (31)
tanárnő

További tippjeink:

Olcsó és megbízható kötelezőt keresel?

Számold ki, mennyibe kerülne autód cascója a Genertelnél!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top