Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 45. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 45. számába! Csányi Sándor; Búcsúval még nem ér véget a szerelem…; Próbáljuk ki magunkat az Ability Parkban; Renée Zellweger; Temesváron jártunk; Gyere moziba a Nők Lapjával…

Csányi Sándor
Hogyan lett a gátlásos kisfiúból sikeres színész – megtudhatjuk Koronczay Lillától. És azt is, hogy a művész leginkább arra kíváncsi, mit szól majd a kisfia ahhoz, hogy néhány hétre a papája lesz a táncparkett ördöge.

 

Búcsúval nem ér véget még a szerelem…
…így szól egy régi sláger, A hét témája összeállításban annak jártunk utána, ma is így van-e még.

Próbáljuk ki magunkat…
…az Ability Parkban, és rögtön rájövünk, mennyivel ügyetlenebbek vagyunk, mint a fogyatékkal élők. Titkokat hozunk, de velünk jegyet is nyerhet!

 

Temesváron jártunk,
ahol a Dózsa-féle parasztfelkelés véget ért, a romániai forradalom pedig elkezdődött.

 

Renée Zellweger
A texasi lányt legközelebb egy izgalmas westernben láthatjuk újra, de nincs kizárva Bridget Jones sem.

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával:
Gyere velünk moziba!

Időről időre elvisszük olvasóinkat egy-egy jó filmre, egyszer a nagyokat, máskor a kicsiket, ám ezen a héten kivételt teszünk. Most két filmet is ajánlunk nektek, az egyiket a felnőtteknek, a másikat a gyerekeknek. Mindkét mese furcsa világot mutat be. A felnőtteké egy szélhámosról (Kaméleon) szól, aki mindenkit át tud verni, és nemcsak azért, mert olyan tehetséges, hanem azért, mert a felnőttek is szeretnek hinni a csodákban. Pedig, ha igazi varázslatra vágyunk, jobb lenne, ha beülnénk egy mesefilmre, például a Csingilingre, amely egy igazi Tündérvilágot mutat be. Próbáljátok ki ti is!

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top