Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 48. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 48. számába! Bereczki Zoltán; Ajándék 1: Asztrofüzet – Horoszkóp 2009-re!; Ajándék 2: Otthon melléklet!; Divat – Kabátkörkép; Mikulásinvázió; Mindannyian gyűjtők vagyunk…

Bereczki Zoltán
A Fővárosi Operett fiatal sztárját általában rajongók hada várja a művészbejárónál. A sikeres színész most új szerepkörben próbálta ki magát, műsort vezet. De Fejős Éva kolléganőnknek elmesélte, hogy az apaszerep is nagyon közel áll a szívéhez.

 

+Ajándék: Asztrofüzet
Horoszkóp 2009-re

Szerelem, egészség, munka – mindent megtudhatunk a jövőnkről Izing Klára asztrológusunk segítségével.

 

+Ajándék: Otthon melléklet
32 oldal csupa-csupa hasznos, látványos tipp, hogy lakásunk még hangulatosabb legyen.

 

Mikulás-invázió
Nem tüntetés, nem demonstráció, csupán mosolyt szeretnének csalni az arcunkra a kocogó Mikulások.

 

 

Kabátkörkép
Milyet vegyek, hosszút vagy rövidet, gyapjút vagy műszálast, bőrt vagy szövetet? Kérdéseinkre választ kaphatunk.

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával:
Mindannyian gyűjtők vagyunk
Hulej Emese és Rist Lilla ezen a héten embereket, interjúalanyokat gyűjtött. Tehát ők is gyűjtők. Számukra az érdekes sorsok, helyzetek is nagyon értékesek. Persze vannak, akik forintosítható tárgyakra vadásznak. Mások viszont külső szemmel semmire sem jó, kacatoknak tűnő holmikkal töltik meg a lakásukat. Egy fiatalember például rádiókat, egy néni pedig gombokat – na jó, azok azért mégsem foglalnak el olyan sok helyet, akár egy-két befőttesüvegben is elférnének. Ha nem lenne belőlük több ezer. Tehát a gyűjtőkről, a gyűjtőszenvedélyről szól a jövő heti Nők Lapja összeállítása, de ezenkívül még nagyon sok érdekes történetet gyűjtöttünk össze nektek.

 

Továbbá: Szépség, Konyha, Egészség, Horoszkóp, Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top