Aktuális

Karácsonyi ajándék a Pannontól (X)

Az ünnepek közeledtével bizonyára sokak fejében megfordul a gondolat, hogy mivel is ajándékozhatná meg szeretteit. A Pannon segítségével most egyszerű a válasz a kérdésre: mobillal. A Pannon ugyanis a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítja nagy ajándékakcióját, így akár a karácsonyfa alá is odakerülhetnek az akciós mobilok és előfizetések, amelyek mellé az ügyfél az igényeinek legmegfelelőbb ajándékot, kedvezményt választhatja a Pannontól.

A folytatódó akcióban újdonság az elérhető készülékek köre, mely kibővült néhány igazán kedvező árú újdonsággal. A számlás előfizetéssel igénybe vehető kiemelt ajánlat a 2 megapixeles kamerával rendelkező, bluetooth-os, FM-rádiós Sony Ericsson S302, mely 2 éves hűségnyilatkozattal mindössze 1.980 Ft-ért kapható, míg a kiemelt Praktikum kártyás ajánlat a mobilszélessáv-képes Sony Ericsson K660i, mindössze 19.980 Ft-ért, 1 éves hűségnyilatkozattal. Mindkét készülék 2008. december 15-ig érhető el az ajánlatban ezen a kedvezményes áron.

A Pannon 2009. február 1-jéig teszi elérhetővé a nagy ajándékokat, meghosszabbítva ezzel az ünnepi ajándékozási szezont. Az új Pannon 60-1200 számlás előfizetést választók számára 0 Ft-os havidíjért vehető igénybe a Családi Csomag 3 hónapig, vagy 6000 percet kaphatnak ajándékba a Pannontól fél évre. Amennyiben az új számlás előfizetéshez készüléket is vásárolnak, már három lehetőség közül választhatnak: a fenti két kedvezményen túl ajándék mobilkészülékkel bővül a választható ajándékok köre szintén ajándék Praktikum kártyával, mellyel így a család más tagjainak is azonnal örömet szerezhetnek a Pannon új és meglévő ügyfelei egyaránt. A készülék-ajándék kizárólag a készlet erejéig érvényes, és típusát a Pannon határozza meg.

Amennyiben a kártyás előfizetés felel meg leginkább az ügyfél igényeinek, szintén választhatja a 3 hónapig 0 Ft-os havidíjért igénybe vehető Családi Csomagot, vagy havonta 1 hét ingyen mobilozást fél éven át.

 

Az ajánlatok nem kombinálhatóak, egyszerre csak egy ajándék választható a felkínált lehetőségek közül.

Az akcióról bővebb információ itt található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top