Aktuális

Milyen az alakod? – Nyereményjáték a javából

Tudod, milyen trükköket alkalmazz, ha azonnal dögös akarsz lenni? És azt, hogy milyen diétára és edzésre van szükséged ahhoz, hogy testalkatodból a legtöbbet tudd kihozni? Melyik testrészed az erősséged, és mi az, amin dolgoznod kell, hogy ellensúlyozd a hiányosságaidat?

Milyen az alakod? - Nyereményjáték a javábólNos, ha a kérdésekre egy hangos „Nem!” a válaszod, vagy csak kíváncsi lennél a mi apró titkainkra, akkor teszteld magad a „Milyen az alakod?” című játékban! Nemcsak értékes tippekkel gazdagodhatsz az alkatodra vonatkozóan, de részt vehetsz egy sorsoláson is, ahol a fődíj egy 7 napos luxus kényeztetés feszesítő és alakformáló kúrával, 2 fő részére a cívisvárosban, Debrecenben.

Miért fontos, hogy megtudd, milyen az alakod?

A testalkatod Veled született adottság, nem tudsz rajta változtatni. Viszont bármilyen is a testformád, a megfelelő edzéstervvel és diétával kihozhatod belőle a maximumot. Például ha alma vagy, akkor igazi, nőies vonalaid vannak, de sajnos vannak problémás testrészeid is, mint például a hasad. Neked ezen a testrészeden kell a legtöbbet dolgoznod. Hogy hogyan?
A játékból megtudhatod!

Hozd ki a legtöbbet a testalkatodból a hozzá illő diétával és edzéstervvel!

 

Milyen az alakod? - Nyereményjáték a javábólJátékunkban részletes leírást kapsz a következőkről: melyik testrészeddel kell alaposabban foglalkoznod, és milyen típusú edzést kell végezned ahhoz, hogy a legelőnyösebb formádat mutasd. Hogyan tudsz lefaragni a zsírpárnákból, vagy éppen hogyan tudod erősíteni bizonyos testrészeidet, ha arra van szükséged.

Sőt, a testalkatod leírásában kapsz egy listát azokról az ételekről is, amelyekkel alakodból a legtöbbet hozhatod ki, és természetesen egy listát azokról, amelyeket tilos enned, mert nem felelnek meg tested speciális igényeinek.

Ha mindez nem lenne elég, ötleteket adunk ahhoz is, hogy hogyan öltözködj az alakodnak megfelelően, és apró, de hasznos trükkökkel látunk el. Például hogyan győzheted le a narancsbőrt, és hogyan tehetsz szert azonnal jó megjelenésre?

Milyen nyeremények várnak Rád?

Milyen az alakod? - Nyereményjáték a javábólA „Milyen az alakod?” játék fődíja egy 2 személyre szóló 7 éjszakás kényeztetés Debrecenben! A négycsillagos wellness szállodában egy feszesítő-alakformáló kúrára is a vendégünk vagy: csokoládépakolás, karcsúsító masszázs és feszesítő tengeri algafürdő! Kell ennél több? Második díjunk egy ultrakompakt Albacomp notebook, a harmadik helyezett pedig egy szépség-hétvégét nyer!

Ne habozz! Itt a lehetőség, hogy csodálatos alakod legyen! Itt a lehetőség, hogy nyerj! Milyen az alakod? Játssz velünk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top