Aktuális

Ragaszkodj a stílusodhoz!

"Le style, c'est l'homme." Vagyis "A stílus maga az ember", ahogy Buffon a francia természettudós mondta vala.

Ragaszkodj a stílusodhoz!De lényeg a lényeg, mindenkinek megvan a maga saját stílusa, ami illik hozzá, ami csak az övé, ami megkülönbözteti őt a többiektől.

De ha már témánál vagyunk, Te hogy állsz a saját stílusoddal? Megtaláltad már azt, ami tetszik, ami igazán passzol hozzád?

Az utcában lakó fiúnak kifejezetten tetszik? A szomszéd néni viszont furcsán nézett rád? Igen, a stílus megosztja az embereket. Van, akinek tetszik és van, akinek nem annyira. De Te ne törődj senkivel, csak saját magaddal! Ha végre rátaláltál önmagadra és a rád leginkább jellemző stílusra, akkor senki és semmi kedvéért ne add fel.

Egyszerűen csak mindig, minden pillanatban érezd jól magad.

 

Összeillő formák! 

Ragaszkodj a stílusodhoz!Ma milyen ruhát vettél fel? Hosszút, rövidet, újat, régit, pirosat, zöldet, kockásat, csíkosat, feketét, fehéret? A stílus, a divat és a kényelem olyan, mint Te és a 2 legjobb barátnőd – elválaszthatatlanok egymástól. Járj mindig abban, amiben a legjobban érzed magad, ami a legkényelmesebb. Mindenből válaszd a hozzád illőt! Még fehérneműből is! A Libresse ebben is segít Neked!

A Libresse megalkotta a legújabb tisztasági betétjét francia típusú fehérneműhöz. Így a frissesség és a kényelem akkor is garantált, ha épp francia bugyit viselsz.

 Ragaszkodj a stílusodhoz!


Miért kellene feladni saját stílusod a tökéletes illeszkedés és védelem érdekében?

Miért kötnél kompromisszumokat, a kényelem és a frissesség terén? Az új betétnek nem csak egyedülálló formája, de megújult, különleges mintázata is újdonságot nyújt számodra.

 Kérj termékmintát, próbáld ki, hogy biztosan megtaláld azt, ami a legjobban illik hozzád, stílusodhoz és kedvenc bugyidhoz! Válaszd a Libresse HIPSTER tisztasági betétet!

 www. libresse.hu.

 

 

Ragaszkodj a stílusodhoz!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top