Aktuális

Pixrael – Izrael képekben

A Kidma Magyarország Egyesület, összefogásban más szervezetekkel, on-line fotópályázatot hirdet Pixrael címmel. A rendezvény apropója, Izrael megalapításának hatvanadik évfordulója és a kultúrák közti kommunikáció éve az Unióban.

A pályázatra amatőrök és profik egyaránt jelentkezhetnek Izraelben készült képeikkel. A verseny célja, hogy megmutassa az ország ezer arcát, és a művészet segítségével párbeszédet kezdeményezzen vallások és kultúrák között. A díjnyertes képekből május 28 – június 28-áig tartó szabadtéri kiállítás készül a Gödör Klub feletti parkban, koncertekkel és a térséghez kapcsolódó kulturális rendezvényekkel.

A zsűri öt kategóriában hirdet I., II. és III. helyezetteket. A díjak összértéke meghaladja az egymillió forintot. A beadott képekre on-line is lehet szavazni, és ezzel egy képet a közönség is be tud juttatni a kiállításra.

A zsűri elnöke: Féner Tamás – Prima Primissima díjas, kiváló magyar fotóművész, egyetemi előadó.

A pályázat és az azt követő szabadtéri kiállítás védnökei: Aliza Bin-Noun, Izrael Állam magyarországi nagykövete és Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere.

Pályázati feltételek

 Pályázni csak digitális formában lehet (legyen ez digitális fényképezőgéppel készült fotó, vagy scannelt kép)A pályázatra bárki jelentkezhet saját, Izraelben készült képeivel.A pályázó regisztráció után a http://www.pixrael.hu oldalon található pályázati felületen adhatja le pályamunkáit.A pályázati anyagok kizárólag interneten keresztül adhatók le és a pályázat lezárulásáig a regisztráció során kapott jelszó és azonosító segítségével bármikor módosíthatóak.

Pályázati határidő: 2008. május 2.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top