Aktuális

Jelölje Ön Magyarország következő Példaképét!

A Pannon Példakép Alapítvány azért jött létre, hogy a lakosság segítségével olyan embereket mutasson be Magyarországnak, akik példaként szolgálhatnak a társadalom számára elhivatottságukkal, tenni akarásukkal és értékteremtő tevékenységükkel. Az országos ismertség mellett a negyedévente kihirdetett három, és egy évben összesen tizenkét díjazott egy-egy millió forint adományban is részesül elismerésként az eddig végzett tevékenységéért és támogatásként a jövőbeni terveihez.

A harmadik negyedévi díjak odaítéléséhez olyan jelölteket keresünk, akik azon fáradoznak, hogy a magyarországi hátrányos helyzetű társadalmi csoportokat bekapcsolják a többségi társadalom életébe.

A kuratórium olyan nőket és férfiakat keres, akik maradandó, hatásos és adaptálható módszereket dogoztak ki, vagy tevékenységet folytatnak a hátrányos helyzetben élők társadalmi beilleszkedésének segítésére. Előnyt jelent, ha ezek a módszerek, tevékenységek eddig még nem voltak ismertek a magyar társadalom előtt.

 

A jelöléseket május 24-ig várjuk e-mailen: peldakep@peldakep.hu

 

A jelöléshez mindenképpen írják meg:

a jelölő nevét, postai és/vagy e-mail címét és telefonszámát, a javasolt személy nevét, postacímét, telefonszámát és/vagy e-mail címét, s ami a legfontosabb: rövid összefoglalót arról, hogy a javasolt személy szerinted miért érdemes arra, hogy Magyarország példaképe legyen.

Postai cím:
Pannon Példakép Alapítvány 2040 Budaörs Baross u. 165.

További részletek a www.peldakep.hu oldalon.

 

 

 

Társadalmi célú hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top