Aktuális

Masszázs nőknek hepienddel

Akárhányszor a nőknek nyújtott erotikus masszázs témája szóba kerül, a masszőrszakma hárít, mondván: ez ugyanolyan komoly gyógyító hivatás, mint a fizikoterápia és a reumatológia, és nem összekeverendő a szexuális szolgáltatásokkal. A jelek mégis arra mutatnak, hogy a nők körében az erotikus masszázs egyre népszerűbb.
Gaby először nem örül férje új szolgáltatásának
Gaby először nem örül férje
új szolgáltatásának

– A testemhez nem érhet más, csak a férjem – hallatszik a cukrászdában a szomszéd asztaltól, ahol nyugdíjas korú hölgyek decens társasága krémesezik. A masszázsról beszélgetnek, s nekem ez az elkapott mondat jut eszembe azóta mindig, ha a masszázs bárhol szóba kerül. Az érintés az emberi kommunikáció legerősebb formája, ezért a masszőr és kliensének kapcsolata egyébként is speciális, mégis pontosan érezni lehet, hol a határ a masszázs és a valódi intim érintés között. Mi a helyzet azonban akkor, ha a kliens az alapszolgáltatásnál többre vágyik?

Az alábbi forgatókönyvet valószínűleg mindenki ismeri: adott egy felirat nélküli ajtó, amely egy homályosan megvilágított masszázsszalonba vezet, ahol toleráns és megértő női szakemberek várják a feszült, túlhajszolt, szexuálisan elhanyagolt férfi klienseket. Ugyanez a történet „pepitában” egészen a legutóbbi időkig tabunak számított. Pedig, ha az alaphelyzetet vesszük: fekszik a nő meztelenül a masszázsasztalon, a háttérben halk relaxációs zene szól, gyertya vagy füstölő illata száll a levegőben a hangulatosan megvilágított, kellemes hőmérsékletű szobában… Nos, csak idő kérdése volt, mikor állnak elő a nők saját igényükkel, miszerint a gyors és megfizethető kielégülés nem csak a férfiaknak jár. S mivel a wellness-központok és a fürdők (vagyis inkább „spa”-k) közötti verseny egyre éleződik, lehetett rá számítani, hogy a női fogyasztók hamarosan többet fognak követelni Enyánál és az ingyen herbateánál a shiatsujuk közben.

„Jár hozzám egy masszőr férfi, hetente-kéthetente jön délelőttönként – írja Tímea az Első szexuális masszázsélményem című internetes fórumban. – A jó néhányadik alkalom után már elég bizalmi viszony alakult ki közöttünk, a beszélgetéseink egyre bensőségesebbé, bizalmasabbá váltak. Elhatároztam, hogy megkérdezem, ismer-e erotikus masszázst, mire ő megígérte, hogy a normál után erotikusan is megmasszíroz – igaz, rá kellett fizetnem. Alig vártam, hogy odaérjünk! Én persze azt hittem, hogy csak a kis háromszögemnél fog tevékenykedni, de tévedtem. Anélkül elélveztem, hogy a csiklómhoz ért volna. A második orgazmusom pedig mindennél óriásibb volt. Még szerencse, hogy a földön voltam. Nagyon hálás voltam neki, s azóta rendszeresen így kell, hogy befejezze a masszázsomat. Ja, a férjem persze nem tud róla, de állítom, hogy azóta, amióta megismertem az erotikus masszázst, színesebb lett a szexuális életem.”

– A férfiak számára ez már régen ismert lehetőség, s a nők is egyre bátrabban merik kérni – állítja a valódi neve elhallgatását kérő Anna, aki magát gyógyítónak nevezi, s számtalan alkalommal biztosította már a „boldog véget” női látogatóinak. – Egyre több nő barátkozik meg a gondolattal, hogy nem gond, ha a masszázst az erotikával kapcsolja össze. Mi, nők szeretjük a masszázst és szeretjük az orgazmust, miért ne kaphatnánk meg néha a kettőt, khm, kéz a kézben? Van, aki egyenesen rákérdez, és konkrét elképzelése van róla, hová akar eljutni. Mások csak kerülgetik a témát, mint macska a forró kását. Nem könnyű kimondani a masszőrnek, legyen az nő vagy férfi, hogy szeretnénk, ha „befejezné rendesen”. A masszőr nemleges válasza ugyanolyan megsemmisítő és megalázó lehet, mintha szexuálisan felajánlkoztunk volna egy lehetséges partnernek, s az kosarat ad.

A Született feleségek című sorozatban Carlos tudtán kívül masszírozza csúcsra egyik kuncsaftját
A Született feleségek című sorozatban Carlos tudtán kívül masszírozza
csúcsra egyik kuncsaftját

„Az a lényeg, hogy megfelelő jeleket kell adni elég világosan, mégis finoman – mondja Nóra, aki már több masszőrrel is eljutott a végéig. – Az első alkalommal hangokkal adtam a masszőröm tudtára, mennyire élvezem, amit csinál. Ő erre nagyon lassan megérintette a combomat, és jött egyre feljebb, s végül játékba fordult a dolog, hogy milyen messzire merünk elmenni. Egyik dolog követte a másikat, s végül a csúcsra juttatott. Fantasztikus volt. Fontos, hogy működjön a kémia masszőr és vendége között, s ezt sokszor nem is lehet kontrollálni, de ha jelen van, akkor a lehetőségek végtelenek.”

De mi a helyzet az erotikus masszázs erkölcsi részével? A szolgáltatást igénybe vevő hölgyek váltig állítják, hogy mindennek semmi köze a párkapcsolatukhoz és a párjukkal folytatott intim együttléteikhez, vagy ha befolyásolja is azt, csakis jó irányba. Érdemes lenne azért megkérdezni erről a partnereket is, akiket társaik az esetek túlnyomó többségében nem értesítenek arról, hogy a masszőrükkel való kapcsolatuk magasabb szintre lépett.

    Még boldogabb vég

„Éppen akkor voltam túl a váláson, pocsékul éreztem magam – meséli Anita, a harmincéves ügyvéd. – Elmentem egy világvégi spaba, ahol az egyetlen elérhető masszőr férfi volt. Ideges voltam, s még soha nem masszírozott meg senki korábban. Felizgultam tőle, de nem történt semmi. Két héttel később visszamentem. Hason feküdtem, aztán megfordultam, s kiderült, hogy ő is nagyon be van indulva. De abbahagytuk, mert azt mondta, ezt nem teheti, nem profihoz illő. De amikor harmadszor is visszamentem, a masszázsasztalon szeretkeztünk. Azóta randizunk.” 

Szexuális masszázs, mint a párkapcsolat gyógyítója

A kapcsolatok többsége a szexuális harmónia hiánya miatt bomlik fel, vagy – rosszabb esetben – marad életben az összes fájdalommal és ki nem mondott feszültséggel együtt. Az igazán magas szintű érzéki élmény elképzelhetetlen valódi kapcsolat és szeretet nélkül, ahol bizalom, törődés, intimitás, tisztelet és szerelem van a partnerek között. Olyan pároknál, ahol a nemi vágy elhalkult vagy nullára csökkent, a partner által nyújtott szexuális masszázs új utakat nyithat meg, amelyen keresztül feltámadhat a haldokló párkapcsolat. Nem kell hozzá profi masszőrnek lenni, az érdeklődők számára már régen hozzáférhető az erotikus masszázstechnikák magyar nyelvű szakirodalma.

 

Béres Alexandra nagy titka: Lombikbabát várMég több az e heti Nők Lapjából:

Béres Alexandra nagy titka: Lombikbabát vár »
Mi 3-man, ők 3-man: Barátkozás a kanállal »
Hétköznapi morzsabál: a panírozás »
Michelin csillag – A világ éttermeinek sorsa »
Ébredj fel! – Legyél keleti bölcs három nap alatt! »
Született feleségek? – Ők állnak a híres férjek sikere mögött »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top