Aktuális

Biztosra megyünk!

Válságokkal terhelt világunkban mindenki számára még fontosabbá válik az anyagi és az egzisztenciális biztonság. Öröm az ürömben, hogy ezáltal jobban odafigyelünk az öngondoskodásra, pénzügyeinket, befektetéseinket pedig sokkal naprakészebben kezeljük, sőt és az időskorra is jobban felkészülünk.

Hogyan fogom fizetni fennálló hiteltartozásaimat, ha netán váratlanul munkanélkülivé válok? Hogyan biztosíthatok a családomnak stabil anyagi hátteret, ha megváltozik a keresőképességem? A világon végigsöprő pénzügyi krízisek árnyékában előtérbe kerülnek az ezekhez hasonló kérdések. A segítség az Allianztól érkezik, mellyel az ügyfelek a saját élethelyzetükhöz illeszkedő védelmi szintet vehetnek igénybe.

Az Allianz Egzisztencia programok komplex védelmi csomagok, amelyek segíthetnek áthidalni a munkanélküliként eltöltött életszakaszt, a keresőképtelenség beálltát, illetve azonnali egyösszegű szolgáltatást nyújtanak a kritikus élethelyzetekben. Így családja életvitele egy hirtelen bekövetkező, nem várt esemény után is biztonságban folytatódhat. Programjaink négyféle védelmi szintet nyújtanak. A Háttér, az Optimum, az Extra és a Nívó csomagok munkanélküliség esetén 30 000-tól 120 000 forintig nyújtanak havi egyösszegű szolgáltatást.

Biztosra megyünk!

A jövőre való tudatos felkészüléshez az Allianz Életprogramok nyújtanak személyre szabott, rugalmasan alakítható megoldásokat. Szakértői segítséggel választhatja ki a céljainak megfelelő befektetési eszközöket, melyeket később változó igényei szerint alakíthat. Az Életprogramok ezen kívül lehetőséget biztosítanak arra is, hogy biztosítását egy szerződésen belül kiterjeszthesse szeretteire is.

Az Allianz Klasszikusok élet- és személybiztosítási termékcsalád speciális többletszolgáltatásaival kiemelt védelemben részesíti a kisgyermekes családokat, honorálja a magas díjat fizető szerződőket, és elismeri a hűséges ügyfeleket is.

 

További információk:

www.allianz.hu

06-40-421-421

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top