Aktuális

United Way Mindenki Gyermeknapja

Biztonságos környezetet és egészséges életteret gyermekeinknek! Ez az a gondolat, amely köré a Mindenki Gyermeknapja programjai is szerveződnek.

United Way Mindenki GyermeknapjaEzen a napfényes szombaton – ahogyan 4 éve minden alkalommal – ismét több ezer gyermeket és felnőttet várunk a Millenáris Parkba, hogy részt vegyen a szabadtéri programokon és végignézze a színpadon fellépő zenekarokat, színdarabokat, bábelőadásokat.

A nap összes programja ingyenesen látogatható.

Biztonságos környezetet és egészséges életteret gyermekeinknek! Ez az a gondolat, amely köré a Mindenki Gyermeknapja programjai is szerveződnek.

A gyermekek részt vehetnek a Remény Magyarországért Alapítvány játékán, ahol a fogyatékkal élők érzéseit, hátrányait tapasztalhatják meg. A kisebbek az Apróvilágban szöszmötölhetnek, képzett animátorok segítségével. A Cellux Program a szemétnek tekintett anyagokra, tárgyakra irányítja a gyerekek határtalan fantáziáját, s a hulladékok kezdenek új életet a kezük alatt.

United Way Mindenki GyermeknapjaA bajban is segítenek, de a vidám pillanatokban is itt lesznek velünk a Tűzoltóság és a Mentőszolgálat hősei, akik megmutatják munkaeszközeiket – kívül-belül megcsodálhatjuk a tűzoltóautókat, s egészségesen is beülhetünk egy rohamkocsiba. A STABILO Rajzkuckójában minden élmény papírra kerülhet a színes ceruzák, festékek, zsírkréták segítségével. A Budapesti Korai Fejlesztő Központ zeneterápiája jó átvezetés a szabadtéri színpad 10 órától kezdődő programjaiba ahol egymásnak adják a mikrofont a zenekarok, így hallhatjuk a Kolompost, a Kőbéka együttest valamint a Málna zenekart. Együtt énekelhet a család a Kerekítővel és megjelenik a színpadon Mazsola és Manócska is. Láthatjuk óvodások és kisiskolások bábelőadásait a közlekedésbiztonság köré szőtt történetekkel. Újra táncolnak a RollDance kerekesszékes kombi csoport művészei. A Gyöngyház Egyesület új színdarabbal készült erre a napra és eljönnek az Amerikai Nemzetközi Iskola diákjai, hogy zenekarukkal koncertet adjanak a gyermekeknek. Médiapartnerünk, az Egyszervolt.hu sátrában játékok és a népszerű kulturális portál figurái várják egy közös fényképre az aprókat.

United Way Mindenki Gyermeknapja

 

További információ: www.unitedway.hu

Tel: 20 260 1724

Kérjük, segítsen biztonságos és egészséges környezetet teremteni a gyermekek és fiatalok számára egész Magyarországon.

 

5 dolog, melyet a gyermekek biztonsága érdekében tehet

Mutasson példát gyermekeinknek a biztonságos magatartásról.Vezetés közben fordítson kiemelt figyelmet az utcán közlekedő gyermekekre.Vállaljon gyermekkórházi önkéntes munkát.Jöjjön el Ön is családjával május 30-án az egész napos Mindenki Gyermeknapjára a Millenáris Parkba. Az esemény sok szórakozást ígér, emellett a biztonságos viselkedésről is többet megtudhat.Ajánlja fel adója 1%-át az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország számára (Adószámunk: 18093951-1-41).

 

United Way Mindenki Gyermeknapja
 

A United Way Magyarország-ról

A United Way Magyarország legfőbb célja biztonságos és egészséges környezet kialakítása a gyermekek és fiatalok számára egész Magyarországon. Az alapítvány a gyermekbalesetek elkerülését, illetve a sérülés esetén a mielőbb gyógyulásukat elősegítő programokat támogat.

United Way Mindenki Gyermeknapja A United Way Magyarország átlátható módon adományokat továbbít olyan hazai programok számára, melyek az egészségügyi, oktatási és szociális ágazatban működnek. A United Way Magyarország elsősorban közösségi problémákra nyújt megoldást: a legégetőbb szükségletek érdekében mozgósítja magánemberek és vállalatok erőforrásait. Emellett aktívan segít a hazai civil szervezetek megerősítésében. Megalapítása óta küldetése az adományozás és az önkéntesség kultúrájának, a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának fejlesztése, a rászorulók támogatása, továbbá átlátható, hatékony civil szektor építése Magyarországon.

Kérjük, csatlakozzon Ön is hozzánk a baleseti sérült gyermekek
támogatásában. A segítségére most van szükségünk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top