Aktuális

Anyu hova megyünk nyaralni?

A gazdasági válság időszakában talán ez az a kérdés, amire első pillanatban biztosan nem tudunk válaszolni. Nem azért, mert nem tudjuk kiválasztani a megfelelő nyaralóhelyet, hanem azért, mert nem biztos, hogy egy újabb kiadást elbír a családi kassza.

Anyu hova megyünk nyaralni?A pihenésre persze mindannyiunknak szüksége van, de emellett fontos, hogy valahogyan finanszírozni is tudjuk az utazásunkat. Amíg nem ismerjük a piaci lehetőségeket, lehet, hogy azt válaszoljuk a gyerekeknek, hogy sajnos az idén már nem fér bele a keretbe egy plusz kiadás, de ha egy picit jobban körbejárjuk a témát, talán találhatunk valami ésszerű megoldást.

Mennyiért utazik egy 4 tagú család?

Évek óta az egyik legnépszerűbb nyaralási célpont a családok számára az Adriai tenger csodás, és mégis megfizethető tengerpartja. Egy-egy családi apartman ára napi 40-60 Euro körül mozog, ami azt jelenti, hogy egy hétre átlagban 350 Euro-val kell számolnunk. Ez a kb. 95.000 forint azonban csak a szállásra vonatkozik. Ehhez még számoljuk hozzá az utazás költségét, ami 30-40.000 forint, és persze élelemre és költőpénzre is gondolni kell, ami szintén legalább 50.000 -100.000,- Forint kiadást jelent.

Ennek fényében, hogyha nagyon ügyesek vagyunk, akkor 200-250.000,- forintból eltölthetünk egy remek hetet a napsütötte tengerparton.

Ezt az összeget azonban nem könnyű a háztartásoknak saját forrásból finanszírozni.

Van megoldás?

Anyu hova megyünk nyaralni?Igen, van. Az átmeneti pénzügyi zavar elhárítására a legegyszerűbb és a legkézenfekvőbb megoldás a forint alapú szabad felhasználású személyi hitel. Amellett, hogy nem fenyeget bennünket a most oly gyakori árfolyam ingadozás, az is fontos, hogy ezeknek a hiteleknek a feltételei vállalhatóak a családok számára.

A vállalhatóság azt jelenti, hogy átlátunk minden részletet, ezáltal tisztában vagyunk azzal, hogy hónapról-hónapra mekkora összeg terheli majd meg a családi kasszánkat.

Anyu hova megyünk nyaralni?
Ez nagyon fontos, mert az „elrejtett” költségek újabb pénzügyi nehézség elé állíthatják a családunkat.

A COFIDIS hitelei azonban megfelelnek minden elvárásnak, és nem okoznak nem kívánt meglepetéseket.

Ezeknél a hiteleknél ugyanis, a kamaton felül nem számolnak fel más költségeket, így a havi törlesztőrészlet minden hónapban azonos, vagyis előre tervezhető.

Anyu hova megyünk nyaralni?De hát a hitel felvétele nem hosszadalmas procedúra?

A COFIDIS-nél nem az. Sőt annyira egyszerű, hogy ki sem kell hozzá mozdulni az otthonunkból.

Elég egy telefonhívás, vagy néhány kattintás az interneten, és máris megtudhatjuk az előzetes hitelbírálat eredményét.

Azt az időt és energiát, amit így sikerült megspórolnunk máris felhasználhatjuk a csomagolásra.

Ja, és bátran várhatjuk a kérdést, hogy „Anyu hova megyünk nyaralni?”, mert már tudjuk a választ.

 

További infornációkért látogass el honlapunkra!

*41/1997. (III.5.) Korm. rendelet 11/D.§ (3) szerint.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az ajánlat pontos feltételeiről és részleteiről a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe 06 40 36 36 36-os telefonszámán érdeklődhet, vagy a www.cofidis.hu internetes oldalon található ügyféltájékoztatóból, illetve a mindenkor hatályos általános szerződési feltételekből tájékozódhat. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS minden esetben fenntartja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top