Aktuális

Ha kell egy kis segítség

Pénzügyi zavarba bármikor kerülhetünk. Az ilyen komoly gazdasági válság időszakában, pedig szinte elkerülhetetlen, hogy alkalmanként anyagi problémáink lépjenek fel.

Ha kell egy kis segítségNem kell hatalmas dolgokra gondolni, hiszen a legtöbb ember számára egy esküvő, egy ballagás, egy születésnap, egy osztálykirándulás, vagy egy nyaralás is éppen elég ahhoz, hogy feleméssze a tartalékait.

Ilyenkor lázasan keressük a legjobb megoldást.

Olyan gyors és megbízható segítséget kell találnunk, ahol nem kell kellemetlen meglepetésektől tartanunk.

Amire már nem elég a családi kassza...Válasszunk átlátható és vállható szabad felhasználású hitelt!

A COFIDIS hitelei pont ilyenek, átláthatóak és tervezhetőek. Nincsenek „rejtett” plusz költségek, hiszen hitelbírálati, folyósítási és előtörlesztési díj nélkül vehetőek fel. Ez azt jelenti, hogy a THM, vagyis Teljes Hiteldíj Mutató – a hitelköltségeket összefoglaló mutatószám – a COFIDIS-nél megegyezik a kamat mértékével. Ennek következtében pontosan ugyanakorra törlesztési összeggel kell számolnunk minden hónapban.
Amellett, hogy ez a hitel remek megoldás lehet a pillanatnyi pénzavarra, Forint alapú is, így attól sem kell tartani, hogy az ingadozó árfolyam befolyásolná a törlesztő részletet.

 

Nyújt más előnyöket is a COFIDIS?

Ha kell egy kis segítségIgen. Rulírozással például akár többször is kisegíthetjük magunkat az anyagi hullámvölgyből.

A rulírozás ugyanis egyfajta megújuló, újratöltődő hitelkeretet jelent az ügyfelek számára, azaz a már visszafizetett kölcsönösszeg ismételten lehívható.

Olyan ez, mint egy adott hitelkerettel feltöltött, folyamatosan rendelkezésre álló hitelkártya, azzal a különbséggel, hogy nincs kitéve a kártya elvesztéséből adódó veszteségnek, illetve kártyadíjjal és egyéb pótdíjakkal sem kell számolni.

Ez a folyamatosan megújuló hitelkeret pedig gyors hitel megoldást jelenthet a nem várt kiadások fedezésére.

Ha kell egy kis segítség

Férjhez mennél? A gyereked iskolai táborba utazna? A család végre elmenne nyaralni?

A COFIDIS-el egyik sem jelenthet már problémát.

Fejtörés helyett kérj előzetes hitelbírálatot!

Ehhez mindössze telefonálnod kell, vagy az interneten kattintani néhányat. Gyorsan, otthonról megtalálhatod a tökéletes megoldást.

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top