Aktuális

8 kütyü a bőröndödbe

Alig várjuk, hogy kiszabaduljunk egy hétre – vagy akár csak néhány napra – a mókuskerékből. Lélekben a nyaralásra készülve néhány érdekes tárgyra bukkantunk, amelyek hasznosságáról nem a mi tisztünk dönteni.

Hajnali indulás előtt, az utolsó pillanatban való pakolás fáradalmaitól elgyötörten nem könnyű életre kelni. Amikor egy bödön kávé és a frissítő zuhany sem elegendő, akkor van szükség extra serkentőre. Ez az élénkítő glicerinszappan borsmentaolajat és koffeint tartalmaz, amely a bőrön keresztül szívódva pörget fel.

Think Geek
Think Geek

 

Aztán itt van a női autókba való praktikus tartó csajos rózsaszínben. Így a szemellenző mögött minden egy helyen van, nem kell az ülésre dobott táskában kutatni, vagy a sebességváltó körüli tárolórekeszekben bogarászni. Külön rekesze van a napszemüvegnek, a szájfénynek, az aprópénznek, mindig kéznél van egy toll és a kedvenc CD-id. Természetesen az aprócska tükör nem maradhat el.

Go Planet Go
Go Planet Go

 

Repülőgépek fedélzetére egy decinél több folyadékot sem lehet felvinni kézipoggyászban, nemhogy fegyvert vagy egy üveg whiskyt. A dizájn ötletes, de vigyázat! Ha repülővel mész, csak akkor pakolj ilyen táskába, ha van elég időd kimagyarázni, a biztonságiakkal cseverészni. Nem biztos, hogy ők értékelik ezt a fajta humort.

World Wide Fred
Fred & Friends

 

Nem tudunk betelni a rózsaszín holmikkal. Íme még egy úti pakk azoknak a nőknek, akik órákat töltenek azzal, hogy a lakás különböző pontjairól összeválogassák a nyaraláskor szükséges holmikat. A csomag tartalmaz mini-útivasalót, hajszárítót, igazolványtartót, bőröndlakatot, és üvegcséket is a különböző kenceficéknek, csak hogy a legszükségesebbeket említsük.

Go Planet Go
Go Planet Go

 

A parton vagy a napozón hagyott feneketlen strandtáskák nagy csábítást jelentenek a zsebtolvajoknak. A törölközőt magára lehet hagyni, az értékeknek pedig biztos helyük van a papucs talpában, amely a kényelmen és fertőzésektől való védelmen túl széfként is funkcionál.

Reef
Reef

 

Akár a strandon, akár kirándulás közben előfordulhat, hogy lemerül a telefonod. Jobb esetben nem kell ezzel foglalkoznod, ha viszont még ilyenkor is fél lábbal a munkahelyeden vagy, akkor neked találták ki a kézi telefontöltőt. Néhány perc intenzív tekeréssel 25-30 percre ismét elérhetővé teheted magad.

Gadget Shop
Gadgetshop
Gadget Shop
Gadgetshop

 

A svájci bicska ikonikus darab, amely a svájci őrezred katonáinak alapfelszerelésébe tartozik. Egyik továbbfejlesztett változata maga MacGyver, a másik viszont nagyon is valós darab. A női svájcibicska természetesen pinkben pompázik, de tudásban nem különbözik piros testvéreitől.

Gadget Shop
Gadgetshop

 

Végül, de nem utolsósorban még egy hasznos darab egyedül vagy párban utazóknak. Az önfényképezést lényegesen megkönnyíti a Quik Pod nevű, pofonegyszerű ötleten alapuló találmány. Ez a teleszkópos bot lehetővé teszi, hogy úgy fényképezzétek le magatokat, hogy egy lényeges részlet se maradjon le a képről.

Quikpod
Quik Pod

 

Quikpod
Quik Pod

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top