Aktuális

Koncertező kamaszoknak: Kamaszfesztivál!

A Csattogó-völgyben rendezendő Kamaszfesztiválra az ország minden pontjáról érkeznek a kamaszok, hogy egy hatalmas bulival zárják az idei tanévet.

Koncertező kamaszoknak: Kamaszfesztivál!Már csak néhány nap van hátra a suliból és újra itt a nyár! Biztos mindannyian várjátok már a nagy szabadságot, bulis estéket, nagy strandolásokat, vidám semmittevést. Hogy kellőképpen megalapozzuk a nyár hangulatát, ezúttal felhívjuk figyelmeteket a következő programra:

A Váci kistérség ad helyet az idei Kamaszfesztiválnak 2009. május 28-31. között!

A Csattogó-völgyben rendezendő Kamaszfesztiválra az ország minden pontjáról érkeznek a kamaszok, hogy egy hatalmas bulival zárják az idei tanévet.

A III. Kamaszfesztivál az idén is rengeteg színes programmal várja a kamaszokat. Ismert civil- és szakmai szervezetek tartanak játékos foglalkozásokat egészségügyi, környezetvédelmi, kulturális, prevenciós, pénzügyi ismereteket fejlesztő, pályaorientációs témákban. A résztvevők összemérhetik tudásukat, kitartásukat röplabdában, amerikai fociban, valamint kispályás labdarúgásban nyerhetik el a „Kamaszfesztivál Bajnokcsapata” címét. Az esti kikapcsolódást a hazai zenei élet sztárjainak koncertjei biztosítják, fellép az Anti Fitness Club, a Supernem, valamint a Depresszió zenekar.

A szervezők diákzenekarok számára is biztosítanak bemutatkozási lehetőséget, többek között a Zaporozec, a Feeling, a Közterület, BlockTime, Blöff zenekaroknak.

Ha megjön a kedvük, a résztvevő diákok akár maguk is színpadra állhatnak a karaoke-, vagy táncverseny keretében. Az estéket diszkó és tábortűz zárja.

A Kamaszfesztiválra nem csak osztályok mehetnek. Ifjúsági közösségeket, baráti társaságokat, sportegyesületeket is várnak, de akár egy-egy napos családi kirándulásra is tökéletes kikapcsolódást ígér a program.

A programról bővebb információ a www.kamaszfesztival.hu oldalon található.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top