nlc.hu
Aktuális
Vasárnapi művészpiac – középpontban a kismamák

Vasárnapi művészpiac – középpontban a kismamák

A WAMP 3 éve havonta szervez design vásárokat az Erzsébet téren, ahol magyar tervezők saját maguk állítják ki és árulják termékeiket. A design vásáron alkalmanként száz tervező mutatkozik be. Minden hónapnak más témája van, amihez a WAMP kapcsolódó közösségi programokat, kiállításokat, performanszokat, zenét is szervez.

Izgalmas átalakulások előtt áll a WAMP csapata: lassan már alig akad olyan a csapatban, aki ne nézne hamarosan anyai örömök elé. Ha már így alakult – és abból kiindulva, hogy ez a pompás állapot nem csupán minket érint – úgy döntöttünk, legyen a nyár első design piacának témája a Baby Boom, azaz a gyerekinvázió. Közös ünneplésére hívunk mindenkit, gömbölyödjön a hasa, vagy legyen lapos, akár egy aerobik oktatóé.

A szokásos 100 magyar tervező mellett külön sarokban a témához kapcsolódó tervezők és kiállítók lesznek: kismamadivat: b.boom, ille-olla, egyedi gyerekbútorok és kiegészítők: vibel, egyedi gyerekruhák és cipők: Estrella, hudebaba, gyerekjátékok: Pucc, Piry Anikó, Etelka, Zsivkov Anita.          

 

WAMP FLASHMOB!

A hozzánk hasonlóan gömbölyödő pocakkal közlekedőket arra bíztatjuk, öltözzenek lilába, és délután négykor jöjjenek el az Erzsébet térre, ahol találkozunk egy közös fotó erejéig! A találkozó az Erzsébet téri füves terület medence melletti része. Az egyszeri eseményről fotó készül – a gömb a legszebb forma mottó alapján.*

 

 

Programok:

15.00-18.00: A b.boom kismamabolt kismama stílustanácsadása, hogy a 9 hónap különféle ruhaméreteiben is jól érezd magad!

16.00 A gömb a legszebb forma – kismama fotózás! Minden kismamát várunk lilában!

11.00-16.00: Beszélgetés Horváth Éva sportrekreátorral: Életmód a várandósság során, szülés után a babával…

13.00-16.00: Beszélgetés Mester Dóra szex-oktatóval: Szexualitás a
várandósság alatt, változások a párkapcsolatban, a “jó szülés”, test és
testiség a szülés után.

11.00-13.00 és 15.00-18.00: Gyereksarok a Noha Stúdió és Alkotóműhely szervezésében

Egész nap:

Gyereksarok a Noha Stúdió és Alkotóműhely szervezésében

Koktélbár koktélokkal és limonádékkal

Design könyvstand

Hangulatfelelős: Dj Nizar

DJ Nizar aka Bőczen Árpád hangulatzenéivel már többször bizonyított a WAMP-on, júniusban visszatér.

 *A Flashmob emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; a flashmob hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik.

2009. június 7.

Erzsébet tér 11.00 – 19.00

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top