nlc.hu
Aktuális
Hollywoodi apakereső társasjáték

Hollywoodi apakereső társasjáték

A hollywoodi színésznők olyanok, mint a székfoglaló játék szereplői: aki állva marad, annak nem sztárpár, hanem egy jógaoktató vagy egy új modell jut. És nevelheti vele az előző frigyből született csemetét. Most megpróbáljuk kicsit megmozgatni a szálakat, és inkább egymás felé terelni őket. Hogy rendes papapótlója legyen annak a gyereknek!

Madonna & Terminátor

Hollywoodi apakereső társasjátékKi mással kezdhetnénk a sort, mint a sztárok sztárjával, aki ráadásul Madonna névre hallgat, bár az anyaságnak máriai értelmétől azért távol esik, és az sem sokat lendít a dolgon, hogy új barátját Jesusnak hívják. (A korkülönbség huszonnyolc év Jesus javára…) Időről időre valamelyik alkalmazottjánál elszakad a cérna, és olyankor elfecsegi, hogy két vér szerinti gyermekeivel, Lourdes-dal és Roccóval napi fél órát tölt el az anyjuk. Bizonyára ezt akarta kompenzálni, amikor meseírásra adta a fejét. Nyilván a lényére olyannyira jellemző éteri könnyedség, finom érzékenység érhető tetten a történeteiben, bár valószínűbb, hogy az ő gonosz mostohája megeszi a fiatal királylányt szőröstül-bőröstül. Két teljes és egy részmunkaidős nörsz foglalkoztatása mellett a popdíva örökbe fogadott egy színes bőrű kisfiút, és most egy másik, egy kislány neveléséért küzd. Párválasztó játékunk talán legnagyobb akadályához érkeztünk, mert ugyan ki lenne képes Madonnával megküzdeni a mindennapokban, pontosabban, ki az, akit nem sajnálnánk koncként eléje vetni? Egyedül Terminátornak lenne némi esélye, úgyhogy ne is keresgéljünk tovább!

Gwyneth Paltrow & Albert herceg

Bár Gwyneth Paltrow-nak és Madonnának közös személyi edzője van, azért a törékeny szőkeség mégis más eset. Nagyon jó színésznő, van két tündéri gyereke, a házassága viszont válságosnak látszik. Bár a felek ezt váltig cáfolják, de az a tény, hogy három éve szinte nem találkoztak („Mert annyira elfoglaltak vagyunk!” Na persze…), mégis megengedi, hogy szétnézzünk a piacon, ki lenne jó Gwyneth-nek. Mi van például Albert monacói herceggel? Éveken át másról sem lehetett olvasni, mint arról, mikor nősül már meg. Most vagy megnősült, vagy a sajtó unt rá a témára. Paltrow arisztokratikus lénye és hasonlósága a gyönyörű Grace Kellyhez már másoknak is elültette a fejébe ezt a gondolatot. Van is az a mondás, hogy Nézd meg az … anyádat, és vedd el Gwyneth Paltrowt. Talán nem pontosan így hangzik, de azért jó, nem?

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Albert herceg
Albert herceg

 

Meg Ryan & Kevin Kline

Nehezebb eset Meg Ryan, akit szinte mindenki szeret, aki a Szerelem hullámhosszán meg hálójában meg minden egyéb helyeken rabul ejtette a férfi sztárok szívét. Az ő Dennis Quaidtól született fia, Jack már kamasz, viszont nagyon vágyott kisbabára, így ő is adoptált egy kislányt, a kínai származású Daisyt. Csakhogy a Russel Crowe-val történt mindent, főleg a házasságát felkavaró és romba döntő románc után egyedül él, az idő meg csak múlik, és Meg ajka, amely néhány éve még olyan helyesen durcás volt, egyre aggasztóbban néz ki, sajnos, aggasztóbban, mintha annak idején nem töltette volna fel, vagy nem annyiszor és nem annyira… Mindegy, végül is a belbecs a lényeg, úgyhogy egy igazán szimpatikus és kellően normális férfi kellene… Olyan, mint Kevin Kline. Jó, legyen Kevin Kline.

Kim Basinger & Mickey Rourke

Majdnem a lehetetlenre vállalkozunk Kim Basinger esetében, bár ő ezt egyszer már teljesítette. Amikor Oscar-díjat kapott. (Ha még egyet kapna, több filmkedvelő kivetné magát az ablakon…) Az egykori szőke szépség ma több problémával küzd. Azt mondják, anorexiás, ami ötvenöt évesen több mint probléma, és állítólag az arca is tönkrement a sok kezelés meg műtét miatt. Ráadásul lánya, a tizenhárom éves Ireland osztálytársai most vannak abban a korban, hogy megnézzék a 9 és ½ hét című filmet, amelyben Kim Mickey Rourke-kal azt a nagyon szenvedélyes jelenetet produkálja. Tényleg!! Mickey Rourke is teljesen szétitta és szétműttette az arcát, hátha jó hatással lennének egymásra.

Kim Basinger és lánya
Kim Basinger és lánya
Mickey Rourke
Mickey Rourke

 

Sharon Stone & Jack Nicholson

De vajon ki hatna kedvezően Sharon Stone-ra, aki szintén produkált néhány filmtörténeti jelentőségű jelenetet, no, nem annyira az alakításával, inkább az alakjával. Ő is adoptáló anyuka, de nem a jobbik fajtából, mivel a fia lábát botoxszal akarta kezelni, hogy az ne legyen olyan büdös. Nincs ezeknek egy lavórjuk? Vagy pénzük, hogy ne kínai szaunacipőt adjon a srácra? Megérdemelné Jack Nicholsont, aki mellett már sok nő megemlegette, hogy egyáltalán férfira emelte a szemét.

Sharon Stone
Sharon Stone
Jack Nicholson
Jack Nicholson

 

Uma Thurman & Rupert Everett

Kellemes feladat lett volna Uma Thurmannek keresni valakit, de sajnos, ő már megtalálta azt a magyar származású milliomost, akivel Ethan Hawke-tól született két gyermekét neveli majd. Mindenesetre eljátszhatunk a gondolattal, hogy esetleg ő és Rupert Everett…

Liv Tyler & Ethan Hawke

Liv Tylert nagyon megviselte a válása, bár azóta ő is A Személyi Edzőmmel Vigasztalódom Klubjának tagja lett. Ám az ilyen történetek ritkán bizonyulnak tartósnak, a négyéves kisfiú, Milo új papája lehetne, mondjuk Ethan Hawke. Igazi helycserés támadás.

Csak Angie-nek ne kelljen!

Van ez a bizonyos Angelina Jolie-Brad Pitt-történet, de lássuk be, ez még nem érett meg arra, hogy átrendezzük a szálakat. A fél világ most azért szurkol, hogy Pitt térjen vissza Jennifer Anistonhoz, de a meséket ugye Madonna írja. És akkor Jolie-nak, meg a világ minden tájáról Hollywoodba gyűjtött gyerekeinek kellene találnunk valakit.

Még csak az hiányzik!

Erős Antónia: Mostanra éreztük, hogy tényleg jó lenne egy gyerekMég több az e heti Nők Lapjából:

Erős Antónia: Mostanra éreztük, hogy tényleg jó lenne egy gyerek »
Mi 3-an, Ők 3-an: Altass, ha tudsz »
Főzzünk szerbül! »
Mitől férfi egy férfi? »
Gordon Ramsay: ördög a konyhában »
Gianni Morandi: Budapest visszahozta a fényt az életembe »

 
Fizess elő most a Nők Lapjára! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top