nlc.hu
Aktuális
Nullkalóriás édességek

Nullkalóriás édességek

Édesség utáni vágyunkat bátran csillapíthatjuk ezekkel a nullkalóriás finomságokkal. A következő dizájndarabokról még a fogyókúrázóknak sem kell lemondaniuk.

Az irodában, a dolgozószobában vagy akár a konyhában is hasznát vehetjük ennek a tábla csokinak. A látszat csal! A csoki ez esetben nem a stressz vagy az idegeskedés miatti ehetnéken segít, hanem segít a mágneses táblára rögzíteni a teendők listáját, ugyanis mágnesről van szó.

Forma
Forma

 

A home made dizájnékszereknek se szeri, se száma. Ezekre az ennivaló fülbevalókra és a bonbon karkötőre egy netes áruházban bukkantunk rá. A szépségek Amy Secrets keze munkáját dicsérik.

Shanalogic
Shanalogic
Shanalogic
Shanalogic

 

Shanalogic
Shanalogic

 


A 2008-ban indult Dotty nevű vállalkozás három lelkes fiatal, Linda, András és Rozi nevéhez fűződik. Kedves-bájos hűtőmágneseik, kitűzőik és kistükreik közül szinte lehetetlen választani. Szerencsére volt egy tematikánk, csak így tudtunk dönteni, hogy melyiket emeljük ki.

Dotty
Dotty
Dotty
Dotty

 

Édesszájú zeneőrültek figyelmébe ajánljuk ezt az iPod shuffle készülékre illeszthető csokiruhát. A szilikonból készült Choco Shuffle tok megóvja kedvenc zenelejátszódat a sérülésektől. Háromféle ízben, illetve színben kapható: tejcsoki, fehér csoki és eper.

Ipod tok
Ipod-tok
Ipod tok
Ipod-tok

 

Ahogy a csokimágnes esetében, ezt az édességet sem lehet megenni, de a számolgatást mindenképp vidámabbá teszi. A napenergiával működő zsebkalkulátorra bármikor szükséged lehet, csak nehogy véletlenül ebbe harapj bele.

 

Ki gondolta volna, hogy a Barcelonában élő Geraldine Klein kedvenc elfoglaltsága a főzés, természetesen az ékszerkészítésen kívül. A 29 éves francia dizájner három éve költözött a katalán fővárosba, és ontja magából az édesebbnél édesebb csecsebecséket.

Geraldnie Klein
Geraldine Klein
Geraldnie Klein
Geraldine Klein
Geraldnie Klein
Geraldine Klein

 

 

Nem minden az, aminek látszik: ez esetben sem ízletes sütik kacsintanak ránk. A tejszínes finomság, az eperkrémes keksztekercs és a csokoládés minyon valójában 100% pamutból készült törülközők ízlésesen tálalva. Kár, hogy nem mindenhol élnek ezzel az eladási politikával. Biztos jobban menne a törülközőbiznisz.

Japantrend
Japan Trend Shop


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top