nlc.hu
Aktuális
Tér-Film-Zene Fesztivál 2009

Tér-Film-Zene Fesztivál 2009

A nyári hónapok szórakoztató szezonjának évek óta egyik legnagyobb attrakciója a Tér-Film-Zene Fesztivál, amely már a leghosszabb ideig tartó, ingyenes kulturális rendezvénynek számít Budapesten és országszerte egyaránt.

Tér-Film-Zene Fesztivál 2009A mindig is remekbe szabott programsor visszatérő varázsa, hogy különleges tartalmakkal és különleges helyszíneken, igényesen, valódi kulturális értékeket közvetítve hódítja meg a közönséget. Budapesten ezúttal is a Westend City Center Milleneumi tetőkertjét népesíti be közönséggel a Tér-Film-Zene Fesztivál. Az ingyenes megakertmozi óriáskivetítője nappali fény mellett is élvezhetővé teszi a fesztiválon bemutatott több száz filmet. Az elmúlt évtizedek hazai és külföldi terméséből nagy gonddal összeválogatott filmkínálatban jórészt gyermek – és animációs, valamint játékfilmek, tévéjátékok szerepelnek, s e filmes időutazásokat a fesztivál egyik legkedveltebb hagyományához híven, este tíz után, élő zongorakísérettel megspékelt némafilmekkel koronázzák meg. Az idei fesztivál egyik újdonsága, a vasárnaponként megrendezésre kerülő „Ötórai tea”, ahol a táncra csábító élő zenei produkció talán méltán lesz a fesztivál egyik közkedvelt eseménye. S ha mindehhez hozzávesszük, hogy naponta koncertek, zenés műsorok is ékesítik e többhetes szórakozást, vajon véletlen-e, hogy a Tér-Film-Zene Fesztivál unikumszámba menő rendezvényeit évről évre több tízezren látogatják?

A részletes programról »

 

Tér-Film-Zene Fesztivál 2009
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top