Aktuális

Kiss Ádám nagy falat a Renaultnak

Innen üzenem a Renaultnak, hogy egy Twingo nagyobb! - összegezte Kiss Ádám a Hungaroringen szerzett tapasztalatait. A népszerű humorista a hétvégén egy élménykörön vett részt a vezess vendégeként, de már a beszállás sem volt zökkenőmentes.

Kit vihetnénk magunkkal, hogy beüljön egy versenyautóba egy gyors körre a Hungaroringen? Kivel lehetne ezt megcsinálni, hogy valami mókás dolog süljön ki belőle? Naná, hogy egy humoristával.

A World Series by Renault fordulóját idén harmadik alkalommal rendezték meg a Hungaroringen. A kiváló idő a kisgyermekes családoknak is kedvezett, amíg az apukák a futamokat követték és szurkoltak a leendő F1-es versenyzőknek, a gyerekek jót játszottak a vurstliban, vagy éppen a vezess.hu standjánál, egy fotó erejéig egy igazi Forma-1-es pilóta bőrébe bújhattak.
 

Kiss Ádám nagy falat a Renaultnak

Egy sorban vagy egy oszlopban?

Az utolsó napon a futamok után a szerencsés kiválasztottak élménykörei követeztek, az exkluzív kétüléses két- és 3,5 literes formulaautókban, vagy Megane Trophy versenyautóban. A vezess is kapott lehetőséget arra, hogy a munkatársak beüljenek a tapasztalt pilóták mellé és három kört tegyenek meg a pályán a versenyautókkal. Szerkesztőségünk tagjai mellett megleptük Kiss Ádámot is ezzel az élménykörrel.

Ádám nem most kezdte a vezetést, a család Ladájával már 12 évesen rótta a köröket a szőlőben. Jézusról, a százezerért vásárolt Yugo Skaláról pedig sokan hallhattak már, hiszen fellépései során sokszor emlegette szeretett autóját.

 

 

Ha kíváncsi vagy további részletekre, és a helyszínen készült videóra, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top