Aktuális

5+1 bajnok bögredizájn

A bögre a legközhelyesebb és legunalmasabb ajándékok egyike. Általában illedelmességből adjuk olyannak, akit nem ismerünk, vagy nem akarunk rá sokat költeni. Fenti kijelentésünket azonnal megcáfoljuk ezzel a hat díszpéldánnyal.

Az egyszerű üvegpohárnak sem kell unalmasnak lennie. A mókás fémköntösbe bújtatott hőálló bögre a visszafogott stílusú, igényes, modern konyhákba illik leginkább.

 
Alessi
Alessi
 
Alessi
Alessi

A környezet sorsát a szívükön viselő barátainkat és ismerőseinket lephetjük meg ezzel az elvivős kávéspoharat idéző darabbal, amely a látszat ellenére porcelánból készült. Dupla fala megakadályozza, hogy átmelegedjen, szilikonfedője pedig megóvja a kávédat a kilötykölődéstől.

DCI Gift
DCI Gift
DCI Gift
DCI Gift

Minél többet iszol, annál többet látsz, és nem alkohol. Mi az? Ha a reggeli teát vagy kávét ilyen vetkőzős bögrébe töltöd, nem csak a koffein fog felpörgetni. Szingli barátoknak és vicces nászajándéknak is kitűnő!

J-Me Original Design
J-Me Original Design
J-Me Original Design
J-Me Original Design


Vérbeli macsóknak, jó útra tért rosszfiúknak találta ki két brit tervező, James Wosiek és Steven Smith ezt a bokszerfogantyús bögrét. A Central Saint Martins művészeti iskolában végzett fiatal dizájnerek meglepődtek azon, hogy mennyire ergonomikus a bokszer mint bögrefül. És az is biztos, hogy senki nem akarja majd lenyúlni a kávénkat.

Thabto
Thabto
Thabto
Thabto

 

Szintén brit ötlet ez a bögrekészlet, amely a legkülönbözőbb szokásokat igyekszik kiszolgálni. A kávé és a cigaretta hívei, a mindenhova pénzt dugdosó spórolós beosztottak, az unalmukban minigolfozó főnökök számára is készítettek bögrét. Kedvencünk a kávéfőző gyakornokoknak készült színskálás bögre: így biztosan tudni fogják, milyen legyen a kávé színe, ha a főnök tejeskávét vagy hosszúkávét kér.

SuckUK
SuckUK

 

Eldobható műanyag poharat – sajnos – minden bokorban lehet találni, ez szúrt szemet a magyar tervezőcsoportnak is. Az összeroppantott poharak mintájára tartós porcelánpoharak születtek, amelyektől senkinek nincs szíve rövid úton megszabadulni.

Insitu
Insitu

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top