Aktuális

Jelölje Ön Magyarország következő Példaképét!

A Pannon Példakép Alapítvány azért jött létre, hogy a lakosság segítségével olyan embereket mutasson be Magyarországnak, akik példaként szolgálhatnak a társadalom számára elhivatottságukkal, tenni akarásukkal és értékteremtő tevékenységükkel. Az országos ismertség mellett a negyedévente kihirdetett három, és egy évben összesen tizenkét díjazott egy-egy millió forint adományban is részesül elismerésként az eddig végzett tevékenységéért és támogatásként a jövőbeni terveihez.

Jelölje Ön Magyarország következő Példaképét!
A negyedik negyedévi díjak odaítéléséhez olyan jelölteket keresünk, akik a magyar sportélet és sporteredmények javításáért küzdenek, de eddig nem voltak ismertek a magyar társadalom előtt. A jelölt lehet sportoló, edző, vagy más személy, aki fontos szerepet játszott egy sportág magas szintre emelésében Magyarországon.

Kifejezetten fontos, hogy a sportban elért eredmények megkérdőjelezhetetlen etikai alapállással párosuljanak.

A jelöléseket augusztus 17-ig várjuk e-mailen: peldakep@peldakep.hu

 

A jelöléshez mindenképpen írja meg:

  • a jelölő nevét, postai és/vagy e-mail címét és telefonszámát
  • a javasolt személy nevét, postacímét, telefonszámát és/vagy e-mail címét
  • s ami a legfontosabb: rövid összefoglalót arról, hogy a javasolt személy miért érdemes arra, hogy Magyarország példaképe legyen, figyelembe véve a fenti ismérveket.

 

Postai cím:
Pannon Példakép Alapítvány
2045 Törökbálint, Pannon út 1.
www.peldakep.hu

 

Társadalmi célú reklám

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top