Aktuális

Zöldségek az irodában

Össze tudod számolni, mennyi papírlapot használsz el egy nap? Mennyi félliteres ásványvizes palackot dobsz a kukába? Vagy mennyi gemkapcsot pocsékolsz el? Legyél környezettudatos az irodában is, és használj zöldkütyüket!

Az újrahasznosított faforgácsból készült asztali ceruzatartó sokkal melegebb és barátságosabb plasztik testvéreinél. Anyagának köszönhetően vicces emlékeztetőket és kedves miniatúrákat is az oldalára biggyeszthetsz.

A dizájn és a kartonpapír egyenlete nem bonyolult, a végeredmény egyszerre meglepő, jól tervezett, ugyanakkor használható és egyszerű. És ami a legfontosabb: Terbe János dizájner kartonbútorai és kiegészítő tárgyai észrevétlenül környezettudatos gondolkodásra sarkallják használóikat. A bútorok – anyaguknál fogva – újrahasznosíthatók, könnyen lebomlanak.

Karton design
Karton Design

Karton design
Karton Design

Minden irodában lennie kell egy tenyérnyi zöldnek, hogy ne szürkülj be. Ha másképp nem is, egy dobozkányi virágfölddel és fűmaggal is előrébb vagy a semminél. Innen már csak egy kis lépés a hobbikert!

Nice Gift
Nice Gift
Nice Gift
Nice Gift

 

Az újrahasznosított papírból készült irattartó már nem újdonság. Vannak olyan papírboltok, amelyek egyik részlegén kifejezetten a környezettudatos irodák számára gyűjtötték össze a legalapvetőbb irodaszereket. Ha lehet, helyettesítsd a műanyag apróságokat gyorsabban lebomló, papírhulladékból készült, de ugyanolyan funkciót betöltő tárggyal, mint például ezek a színes gemkapcsok.

DCI Gift
DCI Gift
Office Depot
Office Depot

 

Mutasd a pendrive-od, megmondom, ki vagy! A kis adathordozó – sok más személyes tárgyunkhoz hasonlóan – árulkodik kilétünkről. A kézzel, fa-, illetve bambuszhulladékból készült darabok szokatlanul szépek. Jó rájuk nézni.

Nice Gift
Nice Gift
Nice Gift
Nice Gift


Az óra működéséhez csak egy kis vízre van szükség, amelyből egy különleges átalakítóval energiát nyer a készülék. Csupán ebben tér el hagyományos asztali óráktól, amúgy minden a szokásos módon működik rajta – még az ébresztő funkció is.

Nigel's Eco Store
Nigel’s Eco Store

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top