Aktuális

Hat bolygó uralma

Melyik nap, milyen bolygó hatása alatt áll?
Érdekel az ezotéria? Nézz körül a Nők Lapja Ezotéria oldalán! KATT IDE!

Hétfő, a Hold napja: az érzelmek napja. A hétfő jó bocsánatkérésre és szerződéskötésre, döntéseinket érzelmi alapon hozzuk a mai napon.

Kedd, a Mars napja: türelmetlenül törekszünk a célunk elérésére, ekkor jó üzletet köthetünk, és jó teljesítményt nyújthatunk.

Szerda, a Merkúr napja: kerüljük a trükköket, a hazugságokat ezen a napon, mert amit ma elkövetünk, az később visszaüt ránk. Vásároljunk, és a nagyobb döntéseket is hozzuk meg.

Csütörtök, a Jupiter napja: jogi ügyek intézésére alkalmas. Aki ma betegszik meg, gyorsabban gyógyul. E napon kötött frigyek szerencsések lesznek.

Péntek, a Vénusz napja: a szerelem, az erotika, az érzékiség, a szórakozások, a művészetek napja.
Jó idő ez a vásárlásra, kivéve az élelmiszerekére, mert sok felesleges dolog kerülhet könnyedén a kosarunkba.

Szombat,
a Szaturnusz napja: ezen a napon kevésbé vagyunk terhelhetők, lazítsunk, lustálkodjunk. Amibe ezen a napon kezdünk, az tartós és hosszú életű lesz.

Vasárnap, a Nap napja: törődjünk önmagunkkal és a családunkkal, tegyünk rendet a lakásunkban.  A népi hagyományok szerint a vasárnap születő gyerekek életük során igen szerencsések lesznek.

Hat bolygó uralma

Tutanhamon titkaiA legfrissebb szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top