Aktuális

3+1 mókás MP3-lejátszó

Amíg a zene a fülnek, addig a zenelejátszó a szemnek okozzon örömet. Ennek jegyében megmutatunk néhány vicces MP3-lejátszót.

A Disney és a Swarovski együttműködésének eredménye ez a kristálydíszítésű, Miki egér fejéről mintázott lejátszó – bár a csilli-villi dizájn miatt inkább Minnie-t kellene említenünk. A kristálymentes alapdarabhoz hasonlóan 1 gigabyte-nyi zenét tárolhatunk rajta. Érdekessége, hogy a hangerő-szabályozó nem más, mint az egérke tekergethető füle.

Iriver
Iriver
Iriver
Iriver

Aki nem tud elszakadni a kazettás korszaktól, vagy elemi erővel élteti a retrót, annak sem kell sétálómagnóval a vállán grasszálnia az utcákon. Mennyivel eredetibb a kazetta formájú MP3-lejátszó – nem is beszélve az epershake-, a Wartburg-piros vagy a füzetkék színről!

World Wide Fred
World Wide Fred

Aki a Hello Kitty-cukiságokat szereti, az a kiscica barátja, az X szájú Miffy nyuszi láttán is azon nyomban elolvad. Miután átléptünk a „cuki”, „édi” és efféle jelzőkön, sajnos szembesülnünk kell azzal a szomorú ténnyel, hogy Koreán kívül még nem forgalmazzák ezt a lejátszót. Hivatalosan.

Mobiblu
Mobiblu
Mobiblu
Mobiblu

Ha már van egy bizonyos MP3-lejátszónk, akkor az unalmas hangfalak helyett vállaljunk be egy kis disznóságot. Az iPig kicsi, mint egy malac, de a súlya egy megtermett hízóéhoz hasonló. Nem csoda, hiszen egyszerre öt hangszóróból visítja a zenét – a szomszédok legnagyobb örömére.

iPig
IPig

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top