Aktuális

Kinder vidámparki VidámParty!

Gyere el a gyerkőcökkel a Vidámparkba és élvezzétek ki a nyár utolsó szombatját! Önfeledt nevetés, nyári hangulat és kiváló társaság vár!

A Kinder hűtött finomságok, a Kinder Tejszelet és a Kinder Pinguí sok szeretettel vár Téged és barátaidat izgalmas és színes programokkal, zenei kavalkáddal, játékokkal és klassz nyereményekkel!

A Kinder VidámParty eseményen számtalan szórakoztató programmal és játékkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt: kipróbálhatják izgalmas akadálypályánkat, felmérhetik erejüket vicces futó-erőmérő játékunkkal, összemérhetik tudásukat a csocsó-szigeten, továbbá próbára tehetik ügyességüket a kézműves sarok és a „horgász-paradicsom” programjain.

A sok program és játék mind-mind csak arra vár, hogy a gyerekek birtokba vegyék őket és garázdálkodjanak velük!

Nem csak a szórakozás garantált, hanem a Kinder Tejszelet és a Kinder Pinguí által biztosított ajándékok is, sőt, a gyerekek most játszva nyerhetnek egy balatoni wellness hétvégét az egész családnak!

Ehhez nem kell mást tenni, mint gyerekenként egy darab Kinder Tejszelet vagy Kinder Pinguí csomagolást elhozni, vagy helyszínen megvásárolni, és leadni a Kinder VidámParty sátornál. Így nem csak az élmény-programokon vehetnek részt a gyerkőcök, de megnyerhetik a Kinder tolltartók, a Kinder kulcstartók vagy a Kinder tornazsákok egyikét, sőt, a legszerencsésebb bátor vállalkozónk megnyerheti a fődíjat is, egy három napos, 4 fő részére szóló balatoni wellness hétvégét!

Várunk Benneteket sok szeretettel és sok programmal augusztus 29-én, szombaton 10 és 18 óra között a Vidámparkban a nagyszabású Kinder VidámParty-n*!

Búcsúztassátok együtt a nyarat nevetéssel és önfeledt kikapcsolódással a Kinder hűtött finomságokkal!

*A rendezvényen való részvételhez mindenkinek rendelkeznie kell érvényes Vidámpark belépővel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top