Aktuális

Előttem az utódom – Zac lenne az új Brad?

Senki sem pótolhatatlan, és ebbe a hírességeknek is bele kell törődniük. Bár néha úgy néz ki, hiába születik meg és nő fel a legújabb szépfiú, sármos agglegény, aranyhangú énekesnő és botrányhősnő, a régi nem hajlandó átengedni neki a terepet. Szerencsére rajongóból még mindig több van, mint sztárból, és a lelkes közönség is többgenerációnyi, így mindenkinek jut hely és lehetőség.

Az ellenállhatatlan mosoly birtokosai

Hollywoodnak, és valljuk be, nekünk, nőknek is szükségünk van arra, hogy legyen olyan pasi a filmvásznon, akit csodálni lehet, amíg világ a világ. Így nagy szerencsénkre „a nők bálványa” cím sosem volt betöltetlen. Egykor Robert Redfordtól ájuldoztak a hölgyek, aki most sem néz ki rosszul, igaz, a közelmúltban járt ráncfelvarráson. A sors fintora, hogy a megöregedni nem akaró sztár éppen maga fedezte fel első számú alteregóját, Brad Pitt-tet. A Folyó szeli ketté című filmben osztotta rá egy olyan forrófejű fiatal szerepét, akinek gyengéi a lányok. Hogy mennyire hasonlít a két színész mosolya, azt a Kémjátszma című filmben ellenőrizhetjük, ahol közösen akadályoznak meg egy nemzetközi konfliktust, és természetesen megmentenek egy nőt. Most viszont az a hír járja, hogy Brad úgy döntött, nem lesz többé hősszerelmes a filmvásznon. Csak azt nem értjük, hogy akkor miért tüntette el magáról a szeplőket és simítatta ki az arcát? Mindenesetre nemrég kifejtette, hogy továbbadja a stafétabotot. Szerintünk Zac Efronnak. A High Schoool Musical alig húszéves főszereplője már most ugyanúgy mosolyog, mint elődei.

Robert Redford (73)
Robert Redford (73)
Brad Pitt (45)
Brad Pitt (45)
Zac Efron (21)
Zac Efron (21)

 

Sármőrök és agglegények!

Megmagyarázhatatlan cinkosság rejlik a szemükben, és ettől nők millióinak megremeg a lába. De az is lehet, hogy a szenvedélyes tekintet miatt gyengülünk el, vagy esetleg az irigylésre méltó dús, fekete hajtól. Bár egyik kolléganőnk a karakteres, vastag szemöldököt teszi felelőssé. Egy biztos, hogy ezekkel a jellemzőkkel rendelkeznek a sármos agglegények: Cary Grant, George Clooney és Milo Ventimiglia.

Cary Grant ugyan ötször nősült, de szerepeiben annyiszor volt agglegény, hogy tiszteletbeli taggá is választhatták volna a Nőtlenek Klubjában. Ahhoz pedig nem férhet kétség, hogy az eredeti Cary Grant-sárm újabb megszemélyesítője George Clooney. Talpig elegáns, bókokkal hódító laza életművész. Bár, ő (sajnos) nem csak játssza, hogy sosem nősül meg…

Tény, hogy a minden idők legnagyobb férfi sztárjává választott Grant mellett „A legszexisebb élő férfi” címmel büszkélkedő Clooney után most „A legszexisebb vegetáriánus”-on van a világ szeme. Az ifjú Ventimiglia, a Hősök című sorozat sztárja jó úton halad afelé, hogy elfoglalja az ügyeletes sármőr helyét. Kemény harcra kell felkészülnie a szerepért, kortársai közül sokan pályáznak még rá.

Cary Grant (1904-1986)
Cary Grant (1904-1986)
George Cloone (48)
George Cloone (48)

 

Milo Ventimiglia (32)
Milo Ventimiglia (32)

 

Aranytorokkal megáldottak

Tina Turner, Beyoncé és Rihanna. Három fekete nő, akit a sors és a hasonlóság összehozott az idei Grammy-gálán.

Tina Turner fátyolos, rekedt hangjával már beírta magát a történelembe. Elhitette mindenkivel, hogy zenében ő „simply the best” (egyszerűen a legjobb). Dalai hatással voltak Beyoncéra is, a mostani díjátadón is feltűnt, hogy mozgásuk és stílusuk mennyire egyforma. De vajon ki tanult kitől? Ez már csak azért is kérdés, mert állítólag éppen Beyoncé volt az oka a soul nagyágyú visszatérésének.

A legfiatalabb aranytorkú, Rihanna még abban is hasonlít Tinára, hogy ő is a rosszfiúkhoz vonzódik. Rajongói is így biztatják: „Most kell kiszállni a kapcsolatból! Nehogy úgy járj, mint Tina!” Arra, hogy Chris Brown veri barátnőjét, az idei Grammy-díj kiosztón derült fény. Pedig az énekesnő a szobrocskáért érkezett, amelyet be is zsebelt magának – miként neves elődei.

Tina Turner (70)
Tina Turner (70)
Beyoncé (28)
Beyoncé (28)

 

Rihanna (21)
Rihanna (21)

 

A botrányhősnők

Madonna szexszimbólumként kezdte pályáját, olyan akart lenni, mint Marilyn Monroe. Ez eleinte sikerült is neki, legalábbis dizájnban. Mára a stílusa kissé megkopott, egyesek szerint olyan, mint maga Terminátor, a túlzásba vitt edzések miatt. De az olasz felmenőkkel rendelkező énekesnő még így is egy élő legenda, éppen ezért sokan pályáznak arra, hogy „Új Madonnák” lehessenek. Az első trónkövetelő Britney Spears volt, akit maga a nagy sztár is segített a cím elérésben. A kedélyeket borzolta közös csókjelenetük a színpadon.

És most itt a legújabb hasonmás: Lady Gaga. Madonna hozzá is jó képet vágott, sőt kijelentette, szereti, amit csinál. A zongorázni is jól tudó, huszonhárom éves énekesnő, ha épp szőke, megnyerné a Madonna-hasonmásversenyt. És ő is szívesen megmutat mindent magából. Sőt, extrém melltartóival már le is körözte a dívát…

A három botrányhősnő közül tulajdonképpen bármelyik érkezhetne a Kincsem Parkba. Az első tíz percben talán észre sem vennénk a különbséget.

Madonna (50)
Madonna (50)
Britney Spears (28)
Britney Spears (28)
Lady Gaga (23)
Lady Gaga (23)

 

Eszenyi Enikő: Aki nem ismeri a féltékenységet, az nem tudja, mi a szerelemMég több az e heti Nők Lapjából:

Eszenyi Enikő: Aki nem ismeri a féltékenységet, az nem tudja, mi a szerelem »
D. Tóth Kriszta: A más gyereke »
A magyarok asztala – Főfogások fővendégeknek »
Kudarcra ítélt szerelmi kapcsolatok – 7 hiba és 7 megoldás »
10 dolog, amivel a magyarok izgalmasabbá tették a világot »
Miért olyan sikeresek a vámpírtörténetek? »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top