Aktuális

5 szokatlan zuhanyfüggöny

Hogy a zuhanyfüggöny csak unalmas, egyszínű PVC-lepel lehet, amely semmit nem ad hozzá a fürdőszobához? Ki mondta? Olyan függönyöket mutatunk, amelyek garantáltan megváltoztatják a fenti tévhitet – és a fürdőszobádat is.

Virágos lelkeknek a reggeli tusolás is üdébb lesz egy ilyen – a nyári rétet idéző – függöny mögött állva. A fekete-fehér változatot vadvirágoknak ajánljuk, de a romantikus lelkületű, érzékeny férfiaknak sem lehet kifogásuk ellene.

Anthropologie
Anthropologie
Target
Target

 

A romantika sem egyféle: javíthatatlan naiváknak a tenger színeit, a könnyű nyári reggelek illatát, a finom fuvallatot idéző fodros csoda. A parasztudvarok romantikáját kedvelők viszont ezzel a pöttyös függönnyel varázsolhatják a fürdőbe a vidéki hangulatot.

Target
Target

 

Állatmintás darabok dzsungelkirálynőknek, szafarirajongóknak, a merészebb stílus kedvelőinek, akik a fürdőszobában is buja hangulatra vágynak.

Target
Target
Target
Target
Westelm
Westelm

 

Nyaralás után sokan legszívesebben hazavinnék a helyet, ahol olyan jól érezték magukat. Ezek a zuhanyfüggönyök a nagyvilágot költöztetik az otthonodba.

Catherine David Designs
Catherine David Designs

 

Nem mozgat meg az előre gyártott dizájn? A kreatívak számára is van megoldás. Az átlátszó műanyag zuhanyfüggöny zsebeibe saját fényképeket, képeslapokat tehetsz, de akár egyéb díszítőelemeket – kagylókat, szalagokat – is pakolhatsz.

UrbanOutfitters
Urban Outfitters
UrbanOutfitters
Urban Outfitters

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top