nlc.hu
Aktuális
A Kellogg’s – Bahlsen Fitbalance rendezvény háziasszonya: Adri

A Kellogg’s – Bahlsen Fitbalance rendezvény háziasszonya: Adri

Stílus és lendület, talán ez a két szó jellemzi leginkább Nagy Adriennt.

A Kellogg’s – Bahlsen Fitbalance rendezvény háziasszonya: AdriA mindössze 21 esztendős kecskeméti lány élete már az általános iskolában összefonódott a zenével és az énekléssel. Tehetsége hamar kitűnt, és az általános iskola kórusának kiemelkedő tagja lett. Énekhangját elismert énektanárok segítségével képezte és ma is fontosnak tartja az állandó gyakorlást képzett szakemberekkel. A különleges, érzéki hangú énekesnőt szakmai berkekben az elmúlt évek egyik legnagyobb tehetségének tartják! Hamarosan a nagyközönség is megismerkedhet egyedi hangjával, dalait a legnevesebb hazai producerek – Markanéra, Szakos Krisztián stb. – és szövegírók készítik, de Adri is aktívan részt vesz a dalok írásában.

Az idei év őszén az Mton kiadó gondozásában megjelenik Adri első kislemeze, amit a következő év elején önálló albuma követ majd. Az éneklésen kívül azonban a mozgás, valamint az egészséges életmód is fontos számára, és örül a lehetőségnek, hogy az éneklés mellett a média segítségével is lehetősége lesz felhívni a figyelmet a mozgásra és az egészséges életmódra, amiben a legfelkészültebb szakemberek lesznek a segítségére. A Fitbalance számára a kezdetektől fontos a tehetséges hazai előadók támogatása, valamint az egészséges életmód és a mozgás népszerűsítése. Így a 2009. szeptember 20-án, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Kellogg’s – Bahlsen Fitbalance Aréna rendezvény arca és háziasszonya Adri lesz. Természetesen találkozhatnak vele a Sztárok az egészségért programban, valamint a rendezvény helyszínén is.

Bővebben a Kellogg’s – Bahlsen Fitbalance Arénáról »

A Fitbalance rendezvényről és Adiról további infókat a www.fitbalance.hu oldalon találsz.

 

A Kellogg’s – Bahlsen Fitbalance rendezvény háziasszonya: Adri

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top