Aktuális

Belevaló szépségkirálynők

Két szépségkirálynő indul a következő Budapest-Bamako ralin. Felkészülés gyanánt Miss World és Miss Universe Hungary egy honvédségi gyorstalpalón sajátította el a lágyékütés, a lajhármászás és a főleg a terepjárózás fortélyait. De mi van a világbékével?

Honvédségi gyorstalpaló

Két magyar szépségkirálynő felkészítésében vett részt a honvédség , akik a 2010-es Budapest-Bamakón állnak rajthoz egy Volkswagen Touareggel. Egyikük Serdült Orsolya, a Miss World Hungary győztese, Budai Zsuzsa, a Miss Universe Hungary döntőjében találtatott a legszebbnek.

Miss Világ és Miss Világegyetem felkészülését a honvédség szentendrei kiképzőközpontjában és a csobánkai harcászati gyakorlótéren követtük nyomon. Bár a hadseregben dolgozik annyi hölgy, hogy a férfitársaságban túldúsuló tesztoszterontól ne hulljon ki a katonák haja, ez továbbra is keményen férfiszakma. Az ivararány alapján nem meglepő, mekkora látványosság volt a két szépségkirálynő megérkezése a bázisra.

Belevaló szépségkirálynők

Hererúgás helyett lágyékütés

Bemelegítés után a bájos hölgyek gumi gyakorlógránátot hajítottak, futottak, majd közelharc-oktatásban vettek részt. A tökönrúgás helyett a lágyékütést javasolta a kiképző, kombinálva egyenes torokütéssel, majd gyomorba térdeléssel. Hatásos kombináció.

Budai Zsuzsa kézigránát-hajításban remekelt, Serdült Orsolya lajhármászásban csillogtatta meg eddig rejtett képességeit. A lányok ugyanazokon az akadályokon gyakoroltak, ahol a valódi katonák, le a kalappal előttük!

 

Belevaló szépségkirálynők
 
 
A cikk folytatásáért és a képgalériáért kattints ide!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top