Aktuális

A legédesebb pöttyös holmik

Nincs még egy olyan minta, amelyik egyszerre kislányos, nőies és nagymamis. Ami ennyire modern, de amitől mégis a gyerekkori habos kakaóra vágyunk. A pöttyöktől egyszerűen kerekebbnek érezzük a világot, ezért is imádjuk!

Valahogy a munkaidő is színesebb, ha ilyen jópofa pöttyös egérrel machinálsz a dokumentumok és e-mailek között. Maximalistáknak hozzá illő notebook kabáttal.

Pat Says Now
Pat Says Now
Pat Says Now
Pat Says Now


A pöttyös is lehet szexi, csak tudni kell viselni. Egy pöttyös fehérneműszett a megfelelő körítéssel a legédesebb csábítás.

Women'secret
Women’ Secret
Women'secret
Women’ Secret

A pöttyös bögre sosem megy ki a divatból. A nosztalgiára vágyók rusztikus csuprok, a modern vonalat kedvelők finom ívű bögrék közül választhatnak.

Fazekas bolt
Fazekasbolt

 

Stile Interio
Stile Interio


A jó üzletemberek tudják, hogy a pöttyös dekoratív, a legegyszerűbb tárgyakat is elevenné varázsolja. Így lehet a semmitmondó termoszból is divatos darabot kreálni. Az egyik kedvencünk mégis az egyedi funkciót kapó párna, amely falióraként éli tovább életét.

Ikea
IKEA
Blup
Blup

 


A pöttyvariációk száma végtelen: a fekete-fehér pöttyös elegáns, a piros pötty fehér alapon sportos, a fehér piroson babos, a zöld fehéren letisztult, a fehér a zöldön természetes, virágossal nőcis, rajzfilmfigurával csajszis.

Women'secret
Women’ secret
Galoska
Galoska

Az édes pöttyös holmiknak lehetetlen ellenállni, legyen az egy tündéri kitűző vagy egy pöttyös borítású regiszter.

Dotty
Dotty
Könyvészet
Könyvészet


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top