Aktuális

Gyors fogyás könnyedén

A tartós fogyás titka nem az éhezésben és önsanyargatásban rejlik. Sokkal inkább abban, hogy a diéta során milyen fajtájú és minőségű tápanyagot juttatunk a szervezetünkbe. Ha a nyaralás alatt felszedtél néhány plusz kilót, még időben vagy ahhoz, hogy a Turbó-Diéta segítségével leadd a felesleget, és büszkén viselhesd az ősz legszebb ruháit.

A Turbó-Diéta segítségével pont onnan fogsz fogyni, ahonnan szeretnél: a testzsírból. Hogy hogyan? A módszer nem olyan bonyolult: Az új fajta táplálkozás lényege, a jó minőségű és mennyiségű fehérje bevitel, mely elengedhetetlen az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, és az anyagcsere folyamatok problémamentes működéséhez. A fehérje miatt nem az izomtömeg kezd el csökkeni, hanem a testzsírodat kezdi el hasznosítani a szervezeted. Mivel a diéta során biztosítod a szükséges tápanyagbevitelt, a vércukor-szinted nem kezd el ingadozni, és nem tör rád a kínzó éhezés. Klinikai tesztek és testösszetétel-mérések bizonyítják, hogy a fogyás mellett a következő pozitív változások mennek végbe a diéta során: Gyors fogyás könnyedén

  • a zsírégetés optimalizálódik
  • az izomtömeg nem csökken
  • nincs jojó hatás
  • fokozott jóllakottság érzés
  • csökken az inzulin koncentráció
  • csökken a koleszterin szint simává, feszessé válik a bőr
  • megnövekszik a teljesítőképesség és a vitalitás

A Turbó-Diéta segítségével akár napi 300-500 gramm zsír ég el, – azaz két hét alatt, akár két ruhaméretnyi-feleslegtől szabadulhatsz meg.

Ne feledd, hogy a pluszkilókat valóban onnan adod le, ahonnan szükséges: a testzsírod tömegéből. Mivel a Turbó-Diéta egyfajta böjt, amely során nem veszel magadhoz szilárd táplálékot, fontos, hogy a diéta befejeztével fokozatosan térj vissza a megszokott étrendedhez. Erről bővebben itt olvashatsz. Kérdésed van a Turbó Diétával kapcsolatban? Kérdezd Laurát! Ő tudja, hogy mi a jó fogyókúra titka, és nem fél elárulni.

Gyors fogyás könnyedén

 

 

Most az álom alak mellé megnyerheted a 6 db Moulinex gyümölcscentrifuga egyikét is. Rendeld meg a Turbó Diéta Központból a turbó diétához szükséges turmixport, hogy részt vehess játékunkban. A vásárlásoddal automatikusan regisztrálsz a játékhoz.

Részletek: www.turbodieta.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top