Aktuális

Gyengédség minden érintésben.

A Zewa prémium minőséget képviselő Deluxe márkanevű toalettpapírjai kedvelt és keresett termékek a vásárlók körében. Nem véletlenül! Megtestesítik mindazt, amit a minőségre és egyben különlegességre vágyó felhasználók elvárnak egy toalettpapírtól. A Zewa Deluxe toalettpapírok a három puha rétegnek köszönhetően extra gyengédséget biztosítanak és egyáltalán nem irritálják a bőrt. A Zewa Deluxe toalettpapírok számos változatban kaphatók.

Illatmentes Zewa Deluxe

Egyszerűen természetes. Semmilyen hozzáadott illatanyagot nem tartalmazó három rétegű toalettpapír, amely természetes gyengédségével emelkedik ki a toalettpapírok kínálatából.

Barackos Zewa Deluxe
Illatos frissesség. A friss barack illata a három réteg gyengéd puhaságával együtt kellemessé varázsolja a Zewa Deluxe toalettpapírt, így kínálva igazi különlegességet az egyediséget keresőknek és kedvelőknek.

Kamillás Zewa Deluxe
Ápoló puhaság. A kamilla természetes illatával és jótékony, bőrápoló hatásával maximálisan teljesíti azon elvárásokat, miszerint a toalettpapír legyen puha, gyengéd, kellemes illatú és ápolja is egyben az érzékeny bőrt.

Zewa Aroma Spa
Gyengéd ellazulás. Igazi kuriózum a wellness és az aromaterápia szerelmeseinek. Kellemes illatával egyedi hangulatot varázsol minden fürdőszobába.

Gyengédség minden érintésben.

Ajándéközön a Zewa Deluxe toalettpapírokkal!

A Zewa Deluxe termékek most a gyengédségen kívül a kényeztetésről is gondoskodnak.

A 2009. október 1.- november 30. között futó nyereményjátékban egyhetes, négyfős téli kényeztetést nyerhetnek a résztvevők Madeirán. Ezen kívül még 3 db zalakarosi hétvége, 100 db Zewa fürdőköntös és 500 db Wellness magazin féléves előfizetés is várja a szerencséseket.

A játékban a 8 és 16 tekercses Zewa Deluxe toalettpapírok csomagolásán található kódokat kell beküldeni SMS-ben vagy interneten keresztül.

További információ: www.zewa.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top