Aktuális

Egy különleges tél

Fedezd fel a havas alpesi táj szépségét, szakadj ki a hétköznapok rohanásából és töltődj fel új energiával: Ausztriában télen is egyedülálló élmények várnak rád.

 Az idei téli szezonra különleges ajánlatokkal készültünk, amelyek között te is biztosan megtalálod a neked és családodnak kedveset. Töltheted a téli üdülést aktívan vagy pihenéssel, a pároddal vagy a gyermekeiddel, kulturális vagy kulináris élményekkel gazdagon. A lehetőségek határtalanok…

Egy különleges tél

 

Valódi kikapcsolódást ígér egy falusi üdülés Ausztriában. Nagy pelyhekben hull a hó, fűszeres forralt bor illata tölti meg a levegőt és a gyerkőcök piros orcája ragyog a nevetéstől… valóra váló téli mese, amely a ti családi pénztárcátokhoz is hozzáigazítható.

Ha tetőtől talpig való kényeztetésre vágysz, Tirolban a helyed. Töltsd téli üdülésed nyugalomban és meghitt hangulatban, havasi gyopárral kitüntetett magánszállásokon és apartmanokban, ahol a vendégszeretet és az otthonosság az első helyen áll. Ha pedig a vendégszeretetből barátság lesz, akkor igazán feledhetetlen élményekkel tértek majd haza.

Egy mélykék tó és egy mindig fehér gleccser: a Zell am See-Kaprun régió legjellegzetesebb pontjai egyben az aktív kikapcsolódásról is gondoskodnak. A Kitzsteinhorn-gleccseren 138 km tökéletesen karbantartott lesiklópálya vár titeket, a völgyben pedig korcsolyára vagy hótalpakra cserélhetitek a síléceket és a snowboardokat, és Ausztria talán legszebb téli panorámáját csodálhatjátok.

Inkább a városban maradnál? Salzburg a karácsonyt megelőző időszakban is igazán romantikus úti cél. A gyönyörű fehér lepelbe burkolt történelmi környezet álomszerű kulisszát teremt a karácsonyi vásárok és a különböző hagyományőrző betlehemek számára. Az adventi dalok éneklése és a november végi krampuszfutás ugyanúgy része a hagyományos salzburgi adventnek, mint a télapó vagy a kis Jézus.

A sípályáról a termálfürdőbe – mindez megspékelve a helyiek vendégszeretetével utánozhatatlan kombinációt eredményez. Gasteinban a síeléssel töltött nap végén nemcsak a menedékházak kínálnak kikapcsolódási lehetőséget: ha a tökéletes ellazulást keresed, a sípályáról egyenesen a két termálfürdő egyikét célozd meg.

Egy különleges tél

 

A burgenlandi Larimar hotel, termálfürdő és SPA a jó közérzet új dimenzióját ígéri. A szálloda saját, 4000 négyzetméteres wellnessrészlege a világ legkülönbözőbb tájairól származó gyógykezeléseket kínálja, amelyeket kifejezetten úgy válogattak össze, hogy még több energiát adjanak a felüdülni vágyóknak.

Különleges panorámával vár a Kreischberg lábánál fekvő Relax Resort**** designhotel. A szálloda 6. emeletén található 460 négyzetméteres wellnessoázis élménymedencével, sóbarlanggal, szaunával, bioszaunával és szoláriummal vár titeket.

És végül, de nem utolsósorban egy jó hír: akár meg is nyerheted téli üdüléseteket Ausztriába, ha helyesen válaszolsz nyereményjátékunk kérdéseire! Készen állsz? Akkor irány a www.austria.info!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top