Aktuális

A karma típusai 5.

Sorozatunkban négy olyan karmatípust mutatunk be, amelyekkel a hétköznapokban gyakran találkozunk, de talán eszünkben sem jut, hogy ezeknek a problémáknak is van oka, mégpedig karmikus.

A vesztés karmája 

Érdekel az ezotéria? Nézz körül a Nők Lapja Ezotéria oldalán! KATT IDE!

Különleges karma, amelynek több fajtája van. Korábban megjelent könyvemben már taglaltam ennek a karmafajtának egy ágát, most bemutatom, hogy az ezzel a karmával születetteknél hogyan jelentkezhet még és milyen lehetőséget kínál a sors a feladat ledolgozására. A vesztés karmája nemcsak tárgyak vagy pénz esetében fordulhat elő, gyakran felbukkan a horoszkópokban a gyermek elvesztése is. Mindez azonban kikerülhető, ha a szülő időben tudomást szerez arról, hogy a gyermekét elveszítheti, hiszen a veszteségnek több módja van. Ilyen például amikor az anya a gyermek napközbeni felügyeletét vagy óvodából, iskolából való elhozatalát, nevelését nagyszülőkre, esetleg valamelyik közeli rokonra bízza, és szülői feladatát csak hétvégenként látja el. Vagy válás esetén a gyermeket – bármennyire szereti – átengedi az apának, hogy ő nevelje, mert ha nem így teszi, a gyermekét véglegesen el fogja venni tőle a sors, mivel a vesztés, pontosabban a gyermekvesztés karmájával született.

A karma típusai 5.

Így történt ez Gitta esetében is, aki fülig szerelmes lett Jánosba, gyorsan házasságot kötött vele, és hamar megszületett közös gyermekük, a kis Hédi. Aztán ahogy jött a nagy szerelem, úgy el is múlt, és megkezdődött a pereskedés, a harc a gyermekért. Gitta ekkor keresett meg. Én azt tanácsoltam, adja oda a férjének a gyermeket, mert az ő karmája gyermekvesztésről árulkodott. De Gitta kötötte az ebet karóhoz, ragaszkodott a lányához, akit nála helyeztek el. Aztán egy szép tavaszi napon
a nő állt a kocsija előtt, várta Hédit az iskolánál. A kislány nem a megszokott irányból jött, figyelmetlenül ment át az úton, elütötte egy autó, így az anya valóban elveszítette a lányát. Előtte választhatott volna, hogy a vesztés karmáját, amivel született, hogyan dolgozza le. Sajnos, ő ez utóbbi mellett döntött.

A magány karmája

A sokféle karma közt említésre méltó a magány karmája. Ilyenkor valakinek egyedül kell leélni az életét, vagy egy válás után már nem talál magának tartós partnert.
Az ilyen karmával született embereknél gyakori életfeladat, hogy munkának, barátoknak, alapítványoknak, közösségeknek szenteljék az életüket, vagy olyan gyerekek közvetlen támogatásában, nevelésében vegyenek részt, akik testi vagy szellemi fogyatékkal élnek, nehezen kezelhetők, hátrányos helyzetűek. Gabi még főiskolás volt, amikor megismerkedett George-dzsal, a ghánai fiúval, aki az orvosi egyetemen tanult. Gabi várandós lett, de kiderült, hogy halmozottan hátrányos babája fog születni, amit elvetetett.
A fiú az egyetem befejezése után hazament. Gabi ma már 55 éves, azóta egyetlen férfi sem volt az életében. Viszont kurátora egy sérült gyermekeket támogató alapítványnak, amelyben tevőlegesen is részt vesz. A karmáját ő így dolgozza le.

A gyermektelenség karmája

Napjainkban rengeteg házaspárt és nagyszülőt foglalkoztat, hogy miért nem születik gyermekük vagy unokájuk.
A terméketlenségnek azonban nemcsak genetikai vagy esetleg környezetszennyezési oka lehet, hanem karmikus is. A horoszkópok alapos tanulmányozása után kiderül, ha egy nő a gyermektelenség karmájával születik. Ezek a nők általában megtalálják hozzá azt a férjet, akinek ugyanez a karmája. A gyermektelenség karmájának általában több oka van: az egyik, hogy mindkét fél még a születése előtt olyan életfeladatot vállalt, mely szerint csak és kizárólag a munkájának vagy az élet élvezetének, esetleg a szülők ápolásának vagy valaki gondozásának szentelheti az életét.
Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a házaspár mindkét tagja vezetői rangot ér el, és felfedezéseik, egyéni meglátásaik alapján sokat tehetnek a cégük, pontosabban a világ fejlődésért. De vannak olyan párok is a gyermektelenség karmájával, akik pusztán élvezik az életet, bejárják a világot, és csak egymásnak élnek, hiszen tökéletesen kiegészítik egymást.

A karma típusai 5.

Gyakran előfordul, hogy a pár egyik tagja szeretne gyermeket, a másik azonban azt a karmát vállalta, hogy gyermektelenül éli le az életét. Ilyenkor aztán az, aki vágyik a gyermekre – és a gyermektelenség nem tartozik a karmái közé – a sors játéka folytán megismerkedik egy olyan férfival, akibe végzetesen beleszeret és gyorsan várandós is lesz tőle (ld. a két ismert médiaszemélyiség esetét, Várkonyi Andreáét és Bochkor Gáborét).

A karma törvénye kimondja azt is, hogy olykor a nő azért vállalja tudattalanul a gyermektelenség karmáját, mert később olyan helyzet adódik az életében, mikor közeli hozzátartozó gyermekét a sajátjaként kell felnevelnie. Így történt ez Emíliával, akinek egyetlen férfi volt az életében és nyolc évig jártak együtt. Amikor barátjának titokban tartott szeretője várandós lett, és ez Emília tudomására jutott, a nő összeomlott. Aztán egy év múlva autóbalesetben meghalt a húga és a férje, és a 3 és féléves kislányukat, Kittikét azóta is Emília neveli. Amíg nem ismerjük valakinek a horoszkópját, és abból a karmáját, nem állíthatjuk róla, hogy az önzőség, a kényelem vagy a nehéz körülmények vezették arra, hogy ne vállaljon gyermeket.

A szenvedély karmája

Sokan nem is gondolnák, hogy létezik egy olyan karmafajta, amely a mostani felgyorsult világ számlájára írható. A gyökerei ugyan mélyek, hiszen azok az őrült szenvedélyes érzések váltják ki, amelyek az ősök számláját terhelik. Ez az érzés megnyilvánulhat szerelem vagy gyűlölet formájában, és nemcsak egyetlen személlyel, hanem akár egy vállalattal, egy munkahelyellel szemben is. A szenvedélykarmák többfélék lehetnek, például alkohol-, drog-, gyógyszer- és szexfüggőség, valamint a különböző mániák, a depresszió és a mániás depresszió is. A karmakutatók megfigyelése szerint ennek elsődleges oka a lélekben felhalmozódott óriási mennyiségű szenvedélyes érzés, amely keletkezhet a jelenben is, de hozhatjuk karmikus örökségként az őseinktől is.

A karma típusai 5.

Jó példa erre a majd’ húsz évvel ezelőtt történt eset, amikor egy alacsony sorból származó férfi egy világcégnél középvezetői szintre jutott. Minden erejét, energiáját, magánéletét a munkájának szentelte, szinte nem is létezett számára más, csak és kizárólag a cége. Ezt a cégnél kezdetben értékelték is, elkezdték előléptetni, és már igazgatóhelyettesi rangban volt, amikor egy év után a karrierje megtorpant, és hamarosan fel is mondtak neki. A férfi ezt nem volt hajlandó tudomásul venni. Először gyógyszerekhez nyúlt, majd az alkohol után, végül a mániás depresszió tünetei is jelentkeztek nála.
Az utolsó munkanapján bement a vállalathoz, kinyitotta az ajtót, az első golyót a vezérigazgató fejébe lőtte, a másodikat a sajátjába. A búcsúlevele, valamint a vizsgálatok kiderítették, hogy két kolléganője intrikált ellene, emiatta került ilyen helyzetbe. Aztán azt is megállapították, hogy igen szolid körülmények között, luxus nélkül, egyedül élt, és valóban a munkája volt a szenvedélye.

Megvizsgálva a horoszkópját – valamint a családtagok elmondása alapján – megállapítható, hogy apai vonalon szintén volt egy szenvedélybeteg. A dédpapa szenvedélyes kártyás volt, és nem vetette meg a szeszt sem. Az egyik éjszaka annyira jó volt a lapjárás, hogy elnyerte még a szomszéd földbirtokos szép feleségét is, öt éjszakára. A két ember első pillantásra egymásba szeretett, az ötödik nap letelte után az asszony nem ment vissza a férjéhez, hanem a dédpapával elkezdtek bujkálni. Amikor a férj megtalálta őket és magával akarta vinni a feleségét, a dédpapa először a szeretőjével, majd magával végzett. A leszármazottja valószínűleg magával hozta a szenvedély karmáját, de nem tudta ledolgozni.

A szenvedély karmája olyan súlyos karmafajta, amelyet nemcsak az öngyilkos családjából visz valaki tovább, hanem a vállalat vezetőjének családját is terheli, valamint azt a két nőt is, akik intrikáltak az öngyilkossal szemben, és még azokat – természetesebb enyhébb mértékben –, akik tudtak
a dologról, de nem figyelmeztették az illetőt.

Tutanhamon titkaiA legfrissebb szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top