Aktuális

Az állatövi mágusok

Vicces jellemrajzunkból azonnal felismerheted, hogy a jövendőmondó milyen állatövi jegyben született.

A KOS MÁGUS
Az állatövi mágusok„Kedves hölgyem, a legjobb helyen van. Én segítek minden problémáját megoldani.” „Az igazság az, hogy csak érdeklődnék…” „Dehogyis asszonyom! Nincsenek véletlenek, majd én mindent rendbe teszek. Már küldtem is az energiát, minden rendben lesz a férjével.” „De hát…” „Vegye fel ezeket, és nyert ügye van.” „De nekem…” „Ennek nem tud ellenállni a férje. Ezt tegye a párna alá.” „Rendben van, de akkor egy férjet is varázsoljon nekem!”

A BIKA MÁGUS

Az állatövi mágusok„Látom, anyagi nehézségei vannak. Mennyire szeretne gazdag lenni?” „Hát, nagyon.” „Nem probléma, bár így egy kicsit többe fog kerülni. Dolgozni akar érte vagy inkább nyerni?” „Akár dolgoznék is…” „Én is ezt választottam volna, azért ez jóval olcsóbb. Euróban szeretné vagy forintban?” „Hát, az euró stabilabb…” „Ez bizony megdrágítja, na kérem, ez összesen ötvenezer forint lesz.” „Na de kérem, maga is látta, hogy nincs pénzem, majd ha gazdaggá tett, kifizetem.”

AZ IKREK MÁGUS
Az állatövi mágusok„Kérem, foglaljon helyet. Mit szeretne?” „Szerelmi kötést, ha lehet.” „Hát persze, nem probléma. Bocsánat, ha megengedi, egy telefon. Halló! Van magánál toll? Írja, legyen szíves! Ott egy baba, vegye csak elő! Na, hogy is van ez? Bocsánat, csak egy pillanat, látom jött egy e-mailem. Addig csak nyugodtan főzzön egy kávét, én két cukrot kérek. Na, már itt is vagyok. Volt itt egy tű, nem látta? Mindegy is. Biztos van önnél legalább egy varrótű. Na jó, mennem kell, ha végzett, dobja a ládába a pénzt, és csukja be az ajtót maga mögött.”

A RÁK MÁGUS
Az állatövi mágusok„Higgye el, megértem, hogy aggódik a gyermekéért. Nekem is van három aranyos kicsikém.” „Azt szeretném, ha megmondaná, mikor lesz a gyereknek lakása.” „Maga elküldené otthonról szegény gyereket? Inkább majd segítünk neki, hogy jöjjön
az unoka.” „Szerintem ezt most még ne, hiszen kollégista.” „Elbírja nézni, hogy éhezik a messzi távolban a gyereke?” „Ott van az édesanyám közelében.” „Még az anyjától is megszabadult! Milyen ember maga?!”

Az állatövi mágusokAZ OROSZLÁN MÁGUS
„A máguskirályhoz jöttem.” „Jó helyen jár, fiam.” „Tudna nekem segíteni?” „Nézd meg az okleveleket!
A mágia legfelsőbb szintjébe beavatott mesterrel beszélsz. A média könyörög, hogy találkozzak velük, és te ilyet kérdezel?” „Nincs munkám, tudna valahogy intézni nekem egy jó állást?” „Nézz meg engem. Én tudom, ki vagyok. Örüljenek, ha szóba állok velük. Munka? Fújj!”

Az állatövi mágusokA SZŰZ MÁGUS
„Jöjjön be, de legyen szíves, vegye fel ezt a papucsot. Itt van toll, válaszoljon néhány kérdésre, jelölje be a helyes választ. Ha kész van, kiértékeljük a lényegét. Elég sok a helyesírási hibája. Nem baj, beiratkozhat egy tanfolyamra. Nézzük, a személyiség nem elég érett a válaszok megértéséhez. Majd egy tréning segít. Ja igen. Miért is jött?”


Az állatövi mágusokA MÉRLEG MÁGUS
„Látja ezt a gyertyát? A szeretetet közvetíti. Öleljen meg! Érzi az energia áramlását? Ez a lényeg! Bármit szeretne is, az isteni harmónia
a legfontosabb.” „El szeretném adni a lakást.” „Kedvesem, sikerülni fog! A hit és a szeretet mindent megold.” „Évek óta nincs párom.” „Legyen nyitott a szíve és sikerül.”

Az állatövi mágusokA SKORPIÓ MÁGUS
„Ön az egyetlen reményem, segítsen rajtam.” „Maga még bízik másokban? Csak magára számíthat! Álljon már talpra!” „De hát az orvosok is lemondtak rólam!” „Na és! Meddig akar élni? Mindenki meghal egyszer, Mit van úgy oda! Ahelyett, hogy itt sajnáltatja magát, inkább küzdene. Maga okozta a bajt, oldja is meg!”

Az állatövi mágusokA NYILAS MÁGUS
„Jöjjön csak nyugodtan. Nézzen a szemembe, rákapcsolódok a gondolataira. Nagyon szép szeme van.” „Megcsalt a férjem. Mit tegyek?” „Egy ilyen szép nőt?! Ez lehetetlen! Vigasztalódnia kellene. Minden este jöjjön el és néhány nap alatt megnyugszik a lelke. Üljön ide a díványra, addig kinyitok egy üveg bort. Lazítson, én megmasszírozom a lábát. Ne gondoljon a férjére, koncentráljon rám!”

A BAK MÁGUS
Az állatövi mágusok„Parancsoljon, miben segíthetek? Ha megengedi, kirakom az órát, tizenöt percenként ugrik a tarifa.” „Gyermeket szeretnénk, de nem jön össze.” „Ez azért van, mert csak élnek a világba. Tessék egy táblázat, minden hétfőn és pénteken lehetnek együtt kilenc és fél tíz között. Kedden és csütörtökön erőnléti edzés. Öt kilométer futás. Ne fecséreljék az energiáikat. Szombatonként böjt, csak vizet ihatnak. Egy hónap után kontroll.”


A VÍZÖNTŐ MÁGUS

Az állatövi mágusok„Üljön le! Ugye nem zavarja, ha közben fejen állok.” „Nem persze, de hova üljek?” „Lökje arrébb azt a teknőst.” „Fogyni szeretnék, de nem sikerül, bármit is teszek. Azt mondták, maga tud segíteni.” „Testvérem, ide kell költöznöd. Vedd a kezedbe a pipát, mélyen lélegezd be! Mikor érzed, hogy a lelked megnyugszik, kezdődik a terápia. Mikor megéhezel, újra szívsz a pipából.”


Az állatövi mágusokA HALAK MÁGUS
„Ki az? Ki kopog?” „A Mestert keresem.” „Álljon arrébb, lássam, hogy egyedül van-e? Tartsa előre a kezét. Mi van a zsebében?” „Bocsánat, én csak jósoltatni szeretnék.” „Ezt mondja mindenki, közben meg kirabolják az embereket!”

Tutanhamon titkaiA legfrissebb szám tartalmából:

• Pénzhoroszkóp – Megoldódnak anyagi gondjaid?
• Hétköznapi segítőink: az angyalok!
• Szilveszteri bűbájok
• Tutanhamon rejtélye – Vajon tényleg létezik?
• Karmikus történetek

Itt tudsz előfizetni, KATT IDE!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top