Aktuális

Második félidő: indokolt csatárcserék a tv2-nél

Az első félidőben nagyon lerúgták a srácokat - a második félidőre jelentős cserékkel jön ki a csapat.

Második félidő: indokolt csatárcserék a tv2-nélA 42. héten tévéző, 18-49 közötti magyar nők visszaigazolták a tv2 törekvését, miszerint változtatni kell, de gyorsan. Az már megszokott, hogy az RTL viszi el a dobogós helyeket: Barátok közt majdnem 523.000 női nézővel, aztán az újjászületett csillagszülés, majd Vacsoracsata, Fókusz, és a tuti recept, az ötödiknek becsúszó, könnyed akcióvígjáték. A Nemzetbiztonság bt. és Martin Lawrence klasszikus vasárnap esti program, kapott is jó 32%-ot. Tizenötezer főnyi különbséggel veri a hatodik Hazudj, ha tudsz az első tv2-s belépőt, House dokit, majd megint RTL a Híradóval. A becsületgólokat a misztikus-romantikus Csillagpor című film, illetve a pongrácztalanított, azaz az induló, túl sokba kerülő stábtagoktól megszabadított Jóban Rosszban szerezte meg a tv2-nek. A top10 most 7:3-ra az RTL-nél van.

Nézzük azonban, kik és miért kerülnek a kispadra, vagy másik pozícióba!

A Párbaj immár konstans hattyúdalra hangol, a jövő héttől ugyanis átadja helyét Kovács Áronnak és a táskanyitogatásnak. A legjobb eredménye a héten egy 21. hely volt, kábé ugyanennyi százalékot elérve a vizsgált tévénézők körében.

Második félidő: indokolt csatárcserék a tv2-nélMíg az RTL-nél a Csillag születik rögtön a csúcsbolyban kezdett, és ott is maradt, addig a tv2 hiába menekítette péntekre a Sztárral szembent, az nem tudott beleszólni a harminc legnézettebb műsor küzdelmébe – viszont épp a harmincadik helyre ért be a helyette, ad hoc betolt Múmia (ezerszer leadott) első része. A pótmegoldás is jobban teljesít az eredetinél, kínos.

Az RTL felszabadultabban rakosgatja a figurákat: A szökés utolsó részeit elkotorta péntek estére, fújjon ki ott a lufi. Ugyanakkor merészet húzva a tv2 egyik utolsó bástyáját támadja: a véletlenül régóta egy helyen lévő, nem ráncigált, épp ezért jól teljesítő krimihétfő stabil oszlopára, az NCIS-re ereszti rá Benkő Dániel feleségkereső műsorát. A tengerészeti helyszínelők eddig stabil 280-300.000 fős nézettséget hoztak a női, bő 850.000-t a teljes nézettségben – ez is megborulhat a pucér lantostól. Ha pedig belép majd az új Vészhelyzet és a Grace Klinika, hát… van egy másik sorozat is a tv2-n a krimihétfőn: a Gyilkos számok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top