Aktuális

Ne tökölj, malackodj!

Október végén tökökben tobzódunk. Ha a könyöködön jön ki a tökkelütött móka, tökölés helyett nézegess aranyos malacságokat!

Ez a vízfejű malacos kulcstartó elnagyolt kivitelezése ellenére lopta be magát a szívünkbe. Mivel nyomkodásra röfög és világít egyszerre, így a feneketlen női táskákban kotorászva hamarabb meglelheted a kulcscsomód. Ára: 990 forint.

A klasszikus malacpersely új köntöst kapott. A kerámiából készült pénzzabáló arany-, ezüst- és bronzszínekben is kapható. Ára: 2000 forint.

www.forma.co.hu
Forma

 

Így lesz a konnektororr tényleg az, aminek hallatszik! A vinil falmatrica felragasztásához nem kell sem ragasztó, sem szaktudás, csak egy nagyobb falfelület és egy magányos konnektor. Ára: 9600 forint.

www.forma.co.hu
Forma

 

Ősrégi találmány modern, vicces köntösben: kutyanyelv helyett autó által kilapított malac legyen a könyvjelződ! Észrevetted a keréknyomokat rajta?

www.design-3000.de
www.design-3000.de

 

„Olyan mocskos vagy, mint egy malac! Irány a kád!” A malacos, frottír fürdőkesztyűvel gyorsabban oldódik le a kosz, a jókedvet pedig a rögtönzött bábszínház is garantálja.

Az Etsy online boltban számtalan malacságra lelhetsz. A viccesek helyett mi mégis egy finom, csehüvegből és Swarovski gyöngyökből fűzött napfényfogót néztünk ki magunknak. Ellenállhatatlanul aranyos!

www.etsy.com
Etsy

Kütyü.lap.hu »
Malac.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top