Aktuális

Kötelező – de nem mindegy, milyen feltételekkel!

Ha kényelmesen, időt és pénzt spórolva szeretnéd megkötni a 2010 évi köteleződet, ne fuss felesleges köröket, válaszd az online kötés lehetőségét az Allianz Directnél.

Az elkövetkező hónapban a kötelező biztosítási ajánlatoktól lesz hangos a sajtó, és érdemes lesz odafigyelni az Allianz online biztosításkötési platformjának ajánlatára.

Ráadásul a kedvezmények mellett az Allianz Direct számos nyeremény lehetőséget is kínál, ha 2009. november 1.- december 31. közötti időszakban a www.AllianzDirect.hu weboldalon keresztül kötöd meg köteleződet. Az alábbiakban összefoglaljuk a főbb előnyöket, engedményeket és ingyenes szolgáltatásainkat, vagyis hogy miért érdemes az Allianz Directet választanod.

Kötelező - de nem mindegy, milyen feltételekkel!


Ajándék kárrendezési kiegészítő biztosítás (Aktív Plusz)

A kötelező biztosítás mellé megkapod ajándékba az Aktív Plusz elnevezésű aktív kárrendezési biztosítást, amely azért nagyon jó, mert megvéd attól, hogy a kárrendezés elhúzódjon. Pl. ha az Allianz ügyfeleként károsulsz egy balesetben, de a károkozónak más társaságnál van érvényes kötelező biztosítása, nem kell aggódnod a kár rendezését illetően, ugyanis az Allianz átvállalja a kár rendezését és autó megjavíttatását. További részletek

 

Bankkártyás fizetéssel további kedvezmények

Ha biztosításkötéskor a honlapunkon keresztül bankkártyáddal fizeted ki az éves díjad, további 15% kedvezményben részesülsz. További részletek

 

15 000 Ft -ot megspórolhatsz a köteleződ díjából

Nyiss Allianz Favorit bankszámlát, így kötelező gépjármű-felelősségbiztosításod díját összesen
15 000 forint összeg
ben kifizetheted a Banktól kapott kuponnal. További részletek

És ez még nem minden! Megnyerheted a SEAT legújabb modelljét, egy új SEAT Exeót!

Az új szerződők nyereményjátékban vesznek részt, amelyben kisorsolásra kerül egy új SEAT Exeo. A főnyeremény mellett heti nyereményekért is automatikusan indul az, aki az Allianz Direct ügyfele lesz, így akár Te lehetsz az éves autópálya matrica, autós DVD vagy benzinutalvány egyik tulajdonosa. További részletek

Kötelező - de nem mindegy, milyen feltételekkel!

 

A biztosító választásánál nemcsak az olcsó díj vagy a gyorsaság a fontos, hanem ugyanilyen szempont a biztonság is. Az Allianz Direct honlapján keresztül kötött biztosításnak garanciája az Allianz nagy múltra visszatekintő, megbízható, stabil háttere. Csatlakozz te is hozzánk és kösd meg köteleződet biztonságosan, kényelmesen és engedményesen.

 

További információ: www.AllianzDirect.hu.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top