Aktuális

Új időszámítás kezdődik: a sorsbolygó jegyet vált

A karma, vagy a sors meghatározójaként számon tartott Szaturnusz 2009. október 29-én állatövi jegyet vált, és a Szűzből átlép a Mérlegbe, ahol 2012. október 5-éig folytatja útját. Ez két évre szóló nagy változást hoz minden állatövi jegy életében.

Ha egyedül él, vagy most alakul a kapcsolata, a következő két évben biztosan elköteleződik. A család létszámában is változás történhet
+1 tipp:Ha egyedül élsz, vagy most
alakul a kapcsolatod, a következő két évben
biztosan elköteleződik. A család létszámában
is változás történhet.

Kos: Párkapcsolati próbatétel

A meglévő házasságokban, együttélésekben történnek változások, és a következő két esztendőben dől el, hogy tudják-e folytatni, vagy szétválnak útjaik. Ön mindenesetre kevesebb toleranciával rendelkezik, mint korábban, és olyan hibákat is észrevesz, amelyek régebben fel sem tűntek. Még magányosnak is érezheti magát a kapcsolatában, ezért fordulhat meg a fejében, hogy változtat. A döntés a pár-, valamint az üzlettársi kapcsolatokban az ön kezében van. Ha egyedül él, vagy most alakul éppen ki új kapcsolata, a következő két évben biztosan elköteleződik, és a család létszámában is történhet változás.

Bika: Új feladat

Előfordulhat, hogy a munkahelyén olyan változások történnek, amelyek elbizonytalanítják. Megtörténhet, hogy elveszíti a munkáját, ám nem kell aggódnia, mert talál helyette másikat. Igaz, hogy abba először bele kell tanulnia, és az elején lassabban halad, de ne aggódjon, legyen türelemmel, később kiváló eredményeket érhet el! Nagy figyelmet kell fordítania a következő két évben nemcsak a saját, hanem az idősebb hozzátartozói egészségére is. Különösen a szövődményekkel járó megfázásokra, valamint fogaira és a csontjaira ügyeljen!

Ikrek: Beköszönt a szerelem

Olyan kapcsolatba megy bele, amely emlékezteti a régire, a szeretett partnerre, akit sohasem tudott igazán elfelejteni. Vagy éppen új viszonyában sok olyan dologra is hajlandó lesz, amire korábban nemet mondott. Ha kiállják e két év próbáját, tartósan együtt maradnak. Amennyiben ön szülő, gyermeke életében is nagyobb változásokra van kilátás, és ezt csemetéje nem önszántából teszi, hanem a sors fogja kényszeríteni. Később kiderül, hogy nem is történhetett volna jobb. Ügyeljen arra, hogy közeli ismerős – vagy esetleg ön – ne legyen rabja a szerencsejátékoknak!

Rák: Régi-új munka

Előfordulhat, hogy házasságot köt, vagy más változás történik a családi viszonyában, és ezért él majd máshol. De az is lehet, hogy az eddigi lakóhelyétől messze találja meg az otthonát, ahol jól érzi magát. Idősebb közvetlen hozzátartozójával több gondja lesz, mint a korábbiakban, de ön türelmes, és készségesen megold mindent. Pereskedés nem zárul még le, de a kitartásának, valamint támogatóinak, jó tanácsadóknak köszönhetően előbb-utóbb nyerni fog. A munkában is nagy átalakulásra van kilátás, még az is lehet, hogy visszamegy a régi szakmájába, vagy korábbi munkahelyére.

+1 tipp: Lakására, vagyontárgyaira, üzletére kössön jó biztosítást!
+1 tipp: Lakására, vagyontárgyaira,üzletére
kössön jó biztosítást!

Oroszlán: Költözés a láthatáron

Ha lassan is, de végre-valahára kikecmereghet az adósságokból, és az anyagi mélypont – amelyet elsősorban a saját nagyravágyása, törtetése okozott – megszűnik. Mindehhez talán az is hozzájárul, hogy olyan dolgoktól szabadul meg, amelyek egykor az álma beteljesülését jelentették, ám mára kiderült, hogy nagy áldozatokkal járnak és feleslegesek. Költözés lehetősége merül fel, ne aggódjon, az új helyen jól fogja érezni magát! Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön zűrzavaros ügyekbe, és ne húzzon ujjat a törvénnyel! Lakására, vagyontárgyaira, üzletére kössön jó biztosítást!

Szűz: Még mértékletesebben

Most még nagyobb önuralomra lesz szüksége, mint eddig. Vigyáznia kell arra, hogy kinek, mit mond, hogyan viselkedik, és sokkal takarékosabban kell élnie, mint eddig! Az elfogadást is gyakorolnia kell, különösen partnerével vagy a gyermekével szemben. Lehet, hogy szerelmi kapcsolata megszakad, és egy új kezdődik, gyermeke pedig nem folytatja tovább azt, amibe eddig nagy energiákat fektettek. Többet és keményebben kell dolgoznia, kevesebb pénzért, viszont nagy sikere lesz, ami növeli az önbizalmát, a szakmai lehetőségeit, és a bankszámláján is elkezd gyarapodni a pénz – körülbelül másfél év múlva.

Mérleg: Az akadályok legyőzése

Eddig sem kevés problémát kellett megoldania, ám most tényleg azt fogja gondolni, hogy az élet egy akadályverseny. De tudnia kell, hogy az akadályokat sokszor azért állítja ön elé a sors, hogy ne keveredjen bele olyan dolgokba, amelyekért nem tudja majd vállalni a felelősséget. Sajnos, előfordulhat, hogy valakiben mélyen csalódnia kell, és az is, hogy ön okoz csalódást, és nehezen tud majd az áldozata szemébe nézni. Egy szerelmi kapcsolatnak vége szakad, és a család létszámában is változás történik. A munkahelyén új helyzethez, új feletteshez kell igazodni, ami a kezdeti nehézségek után később már könnyen megy.

Skorpió: Régi álom válik valóra

Kimért és zárkózott lesz a következő két évben, mert kicsit nehezebbnek, küzdelmesebbnek érzi az életet, és talán azért, mert sok titka lesz. Megeshet, hogy ezeket a titkokat naplóban fogja leírni. Előfordulhat kórházi kezelés, nagyobb utazás, valamint megismerhet egy nem éppen átlagos embert. A munkahelyén vagy a környezetében olyan személytől szabadulhat meg, aki megalázta önt, vagy aki az energiáját rabolta. Egy régi álmát is teljesíti a sors, amelynek részleteiről lehetőleg csak kevés embernek beszéljen!

+1 tipp: Régi álmát is teljesíti a sors, amelynek résleteiről lehetőleg csak kevés embernek beszéljen!
+1 tipp: Régi álmát is teljesíti a sors, amelynek részleteiről
lehetőleg csak kevés embernek beszéljen!

 
Nyilas: Nem mindenki barát

Új ismerősei lesznek, talán éppen a munkája miatt. Tanácsos viszont alaposan megszűrnie a környezetébe kerülőket, mert lesznek közöttük olyanok, akik később még nagyon sok pénzébe fognak kerülni! Előfordulhat, hogy egy ellenség barátságot színlel, és amikor lehetőség adódik rá, elárulja. Kellemetlenségei támadhatnak különböző hivatalos iratok, netán feljelentgetés miatt. És hiába jó barátja egy befolyásos személy, mégsem tudja teljesíteni a kérését. Házas- vagy élettársával a kapcsolata nehezebbé válik anyagi gondok miatt. Belemegy egy szerelmi viszonyba, amely megoldja még ezt a gondját is.

+1 tipp: Házas- vagy élettársával a kapcsolata nehezebbé válik anyagi gondok miatt.
+1 tipp: Házas- vagy élettársával a kapcsolata nehezebbé
válik anyagi gondok miatt.

 
Bak: Életmódváltás

A munka, a megélhetés területén számíthat nagyobb átalakulásokra, előfordulhat, hogy a jelenleg végzett feladata megszűnik, és helyette mással foglalkozik majd. Ami kezdetben nehézséget okoz, nem is fűlik hozzá a foga, abba hamarosan belejön, és motiválni fogja az is, hogy jól megfizetik. Nagyon fontos, hogy pihenjen, mert a rengeteg munkától gyorsan kimerülnek energiaraktárai, és könnyebben megbetegedhet. Ha még nem házas, a következő két évben megismerhet valakit, akivel összekötheti az életét.

+1 tipp: Ha még nem házas, a következő évben megismerhet valakit, aikivel összekötheti az életét.
+1 tipp: Ha még nem házas, a következő évben megismerhet valakit,
akivel összekötheti az életét.

 
Vízöntő: Régóta vágyott siker

A következő két évben alaposan megváltozik a véleménye. Előfordulhat, hogy külföldre költözik, vagy egy külföldi személlyel köti össze az életét, esetleg üzlettársak lesznek. Ez hozza meg majd azt a sikert, amelyre vágyik. Otthonváltozásra is fel kell készülnie, végre megszabadul egy tehertől, vagy olyan ingatlantól, amelyre eddig nem talált vevőt. Beiratkozhat egy tanfolyamra, vagy felvételt nyerhet egy iskolába, ezért a család büszke lesz önre. Viszont egy barátság már nem úgy folytatódik, ahogy kezdődött.

Halak: Viszlát, adósság!

A sors lehetőséget kínál arra, hogy megpróbálja az adósságait rendezni, és ne kelljen újabb hiteleket felvennie. Előfordulhat, hogy ehhez el kell adni valamit, vagy éppen örökség révén jut hozzá olyan összeghez, amellyel megoldhatja anyagi gondjait. Jobban érdeklik az ezoterikus vagy a pszichológiával kapcsolatos témák, különösen, hogy a közvetlen környezetében valaki ezzel foglalkozik. Régi szerelmi kapcsolatban olyan helyzet alakul ki, amikor a külső körülmények elválaszthatják önöket egymástól. Az egészsége megőrzésére fordítson nagyobb figyelmet és több pénzt!

Tilla és felesége, Kriszta: Ki ismeri jobban a másikat?További cikkek az e heti Nők Lapjából:

Tilla és felesége, Kriszta: Ki ismeri jobban a másikat? »
Vészhelyzet, irány a kórház! »
Julie & Julia receptjei »
Miért (nem) kell gyerek? »
Palya Bea: Nem tudtam sokáig egy férfi mellett megmaradni »
Láthatatlan társadalom: Mindenképpen át akarok jutni a falakon! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top