Aktuális

5 igazán csajos mobiltelefon

Ha valami kicsi és szép, akkor elgyengülünk tőle. Ha még ezek mellé színes és csillogó is, szarkalelkünk máris tovaszállna vele. Ezek a telefonok lenyűgöztek bennünket.

Modern klasszikus

Ilyet még nem láttál! Nemrég megjelent az első olyan készülék a mobilpiacon, amelynek kör alakú, 16 millió színű kijelzője van, amely a svájci luxusórák klasszikus szépségét és időtlenségét idézi. Az aprólékosan kidolgozott telefon felületének tükörfényes csillogását a luxusóráknál is használt speciális bevonat adja. Az AURA várható magyarországi megjelenése: 2009 eleje.


Motorola AURA

Csak csajoknak

Vannak olyan telefongyártók, amelyek odafigyelnek a női vásárlókra. Míg a Samsung Pink Edition telefonjaival a mellrák elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet, egyes készülékei kifejezetten a szórakozás szolgálatában állnak. A virágmintás, belül fuvallatnyi arannyal színezett, kifejezetten nőcis kivitelezésű készülékkel megörökítheted vágyaid tárgyát, képes vásárlólistát állíthatsz össze, vagy kiszámolhatod, mennyi kalóriát égettél egy nap.

Mint egy drágakő

Drágakőre emlékeztető forma, ragyogó felület, csodaszép! Kifejezetten a mi számunkra tervezték ezt az ékszertelefont, amely külsőre valóban káprázatos, kinyitva a csillogó, sötétlila és az elegáns éjfekete szín ellenére is butácska kinézetű. Ne higgy a látszatnak! A készülék tartalmazza azokat a funkciókat, amelyet ma már elvárunk egy telefontól.


Gyémántos ragyogás

Mi történik, ha egy luxustervező-ékszerész kezébe kerülnek a drágább készülékek? Egy biztos: olcsóbbak nem lesznek. A svájci luxustervező és ékszerész, Knalihs Athem a legnagyobb gyártók prémiumkategóriás telefonjait veszi kezelésbe. A különleges gyémántos Nokia telefont 1000 csillogó kövecske díszíti. Sejtjük, hogy miért csupán 20 darab készült belőle.


Divatos luxus

Bár a technika világában nem számít újdonságnak a májusban piacra dobott Christian Dior mobiltelefon, nem mehetünk el mellette szó nélkül. A divat begyűrűzése a mobilpiacra folyamatos, hiszen kapható már Prada vagy Armani nevével fémjelzett telefon is. Az előbbiekkel szemben a Dioré kifejezetten nőies. Az érintőképernyős, Swarovski kristályokkal díszített telefon tudásáról kevesebbet hallani. Az áráról viszont annál inkább: a négyféle színben kapható készülék 3675, a gyémántberakású 19 000 euróért vásárolható meg a Dior webshopjában.

Telefon.lap.hu »
Mobilbolt.lap.hu »
Mobil.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top